Uusimmat

Kun kaikki muu pettää, käytä tissejä: 3D-uimapukutytöt ovat PS3:n salainen ase!

11.01.2011 16:49 Tero Lehtiniemi

Yleensä vitseillä tapana muuttua faktoiksi, mutta kaikkien PS3:n omistajien onneksi joskus tämäkin ketju voi toimia myös toiseen suuntaan. Vanha vitsi ”PlayStation 3:lla ei ole pelejä” ei tätä nykyä enää oikein pidä paikkansa, ja lause onkin vakiinnuttanut itsensä lähinnä ”jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa” -tason murjaisuksi. Nyt kun pelivalikoima alkaa olla kunnossa, on hyvä siirtää raskasta arsenaalia uusille rintamille (heh heh). Ja mikä olisikaan parempi asevalinta kuin tissit? Eipä juuri mikään.

PS3-yksinoikeussisältö ei tosiaan enää tätä nykyä ole mikään vitsi, mutta tämä on jo sellaisenakin ehkä sieltä yllättävämmistä päästä. Sports Illustrated -lehden vuosittainen ylistyslaulu näteille tytöille bikineissä on nimittäin rynnimässä täysin rinnoin PlayStation Networkkiin. Ja vieläpä ihan 3D:nä.

Mikäli pleikkaria ei kuitenkaan omasta laitevalikoimasta löydy, ei tämä ole mikään syy laittaa leukaa rintaan. Sonyn Video on Demand -palvelun kautta uimapukutytsyt on nimittäin mahdollista vuokrata joidenkin Bravia-telkkareiden ja Blu-Ray-soittimien kautta. Nähtäväksi jää onnistuuko tämä myös Euroopassa.

Joka tapauksessa Sonyn ja Sports Illustratedin yhteistyö on tuottanut melkoisen bikinimyrskyn. PSN:n kautta voi vuokrata peräti 12 tunnin edestä SI:n uimapukumatskua, mutta ilmaiseksi hupia on tarjolla vain kolmen minuutin esittelyvideon verran.

Mikäli internetin maitorauhastarjonta ei riitä tai moraalisesti epäilyttävien markkinointimenetelmien tukeminen kiinnostaa ihan pelkästä tukemisen riemusta, voi uimapukutytsyjä odotella PlayStation Networkiin joskus helmikuun puolenvälin kieppeillä.

Lisää aiheesta

Dissidia 012: Final fantasyn myyntivaltit: tissit ja… tissit

Playboy goes Bayonetta – katso video!

Uusi japsirope tarjoaa tissejä ja lampaita

Lue myös

Tuunaa Morrowindisi nykyaikaan

Onko NightSky seuraava indie-hitti?

World of Warcraft: Cataclysm (Mac, PC)

Angry Birds -lautapelissä lingotaan tipuja katapultilla