Uusimmat

Kuolema videolla: Darksiders 2 on jo ovella

31.07.2012 09:30 Juho Anttila

Kuolema

Maailmanloppu meni jo, mutta Kuolemalla on vielä asiaa. Vuoden 2010 yllättäjäpeli Darksidersin odotettu jatko-osa ilmestyy aivan pian. Malttamattomille on nyt julkaistu kuolattavaksi aidosta pelikuvasta koostettua traileriherkkua.

Ensimmäisen Darksidersin sankarina heilui Sota, mutta jatko-osassa demoneita pilkkoo toinen tuomiopäivän ratsastaja, itse Kuolema. Päähenkilön vaihto tuskin muuttaa menoa ainakaan rauhanomaisempaan suuntaan. Raatoja syntynee entiseen tahtiin. Se sanaleikeistä.

Tarilerin lisäksi aiheesta kertonut PlayStation-blogi jakaa pelaajille myös kiinnostavia tiedonmurusia pelin päähahmosta ja tämän liittolaisista. Kuolemakaan ei vaella yksin, vaan mukana kulkee niin Dust-lintu kuin Despair-hevonenkin. Eläinystävällinen veitikka siis. Videosta nauttimisen jälkeen kannattaakin suunnata blogiin katsomaan, mitä mielenkiintoista Kuoleman kavereista kerrotaan.

Darksiders 2 julkaistaan Pohjois-Amerikassa 14. päivä elokuuta. Eurooppalaiset pääsevät Kuoleman kyytiin viikkoa myöhemmin. Peli julkaistaan samanaikaisesti PC:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Myöhemmin tänä vuonna luvassa on vielä Wii U -versio. Kyllä nintendoistienkin nyt kelpaa.

Lisätietoja: PlayStation 3 -blogikirjoitus aiheesta

Lisää aiheesta

Darksiders 2 karkasi loppukesään

Kohti tuomiopäivää Darksiders 2 uusissa kuvissa ja videoilla

Kuolema hyppää rattiin Darksiders 2:ssa

Lue myös

Amazing Spider-Man (PS3, Xbox 360)

7 Wonders (lautapeli)

Spy vs. Spy ovat täällä taas – 8-bittinen klassikko julkaistiin IOS:lle

Mike Pohjola haluaisi tehdä roolipelin lapsille