Uusimmat

Kuunatsit syöksyvät peliruuduille: Iron Sky -peli on kotimaista tekoa

18.05.2009 12:55 Jukka O. Kauppinen

Kulttielokuva Star Wreckin tekijöiden uudesta Iron Sky -elokuvasta tehdään myös peli. Peli julkaistaan vuoden 2011 alussa ennen elokuvan ensi-iltaa. Pelin ja elokuvan tarinat liittyvät tiiviisti toisiinsa, pelin sijoittuessa elokuvan alkuvaiheisiin.

– Iron Skyn traileri on saavuttanut jo valtavan suosion, ja sitä on katsottu netissä jo yli kaksi miljoonaa kertaa. Nyt lähdemme toteuttamaan kunnianhimoista ja isoa peliprojektia laatutietoiselle fanikunnalle,  elokuvan tuotantoyhtiö Blind Spot Picturesin tuottaja Tero Kaukomaa esittelee.

Pelin tekevät yhteistyönä LudoCraft ja IGIOS.

– Pelin tekeminen aloitetaan kesän aikana yhdessä elokuvan esituotannon kanssa. Iron Sky -peli toteutetaan samanaikaisesti usealle pelialustalle. Suunnitelmissa on, että pelejäkin elokuvaan liittyen tulisi useampia, toimitusjohtaja Tapio Honkonen IGIOS:lta toteaa.

– Remedyn Max Payne oli esimerkki, että suomalaisesta pelistä voidaan tehdä elokuva, mutta koskaan aiemmin suomalaisesta elokuvasta ei ole tehty 3D-peliä. Nyt tehdään näyttävä toteutus kansainväliseen levitykseen. Kyseessä on korkean profiilin tuotanto, johon on mielenkiintoista lähteä mukaan, riemuitsee LudoCraftin toimitusjohtaja Tony Manninen.

Lisätietoja:

http://www.ironsky.net

http://www.igios.com

http://www.ludocraft.com

Lue myös

Arvostelu: Coraline (DS, PS2, Wii)

id Software: emme unohda pelejä

Miksi vanhat 2D-tasohyppelyt olivat niiiiin hyviä?

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising – ensitesti osa 2

Sony haluaa laajemman PlayStation Networkin