Uusimmat

Kuva: NBA 2K19 -korispelin kannessa nähdään ensimmäistä kertaa kansainvälinen tähti

02.07.2018 22:12 Muropaketin toimitus

Uuden NBA 2K19 -korispelin kanteen on päätynyt ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa kansainvälinen tähti.

Kreikkalainen Giannis Antetokounmpo on saanut kunnian olla ensimmäinen kansainvälinen koripallotähti, joka pääsee suositun NBA 2K -pelisarjan tuoreimman osan kanteen. Antetokounmpo pelaa Milwaukee Bucks -joukkueessa, ja miestä kutsutaankin nimellä “the Greek Freak” tämän uskomattomien pelikykyjen tähden.

Antetokounmpo on NBA 2K19 -pelin standard featured player -pelihahmo. Pelin perusversion ennakkotilaajat saavat hänen Sapphire MyTeam -pelikortin lisäksi myös 10 MyTeam-pakettia ja 5000 yksikköä pelin virtuaalista valuuttaa.

Antetokounmpo oli ensimmäinen pelaaja joka onnistui pääsemään top 20 -listalle yhteispisteiden, reboundien, syöttöjen, pallojen varastamisien ja blokkauksien osalta. Lisäksi hän on saavuttanut lukemattomia arvonimiä uransa varrella.

“Rakastan NBA 2K:n pelaamista joten tämä on minulle hyvin tärkeää. Olen tehnyt todella kovasti töitä saadakseni arvostusta NBA:ssa, ja NBA 2K19:n kanteen pääseminen on minulle todellinen unelmien täyttymys”, Antetokounmpo lausuu.

NBA 2K19 tulee saataville syyskuun 11. päivä pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Pelin 20th Anniversary Edition -juhlaversio ilmestyy muutamaa päivää aiemmin, eli syyskuun 7. päivä. Sen kannessa nähdään koripallolegenda LeBron James.

Korispelin MyCareer-pelitilaa pääsee kokeilemaan sen The Prelude -alkusoiton käynnistyessä elokuun 31. päivä PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Lisätietoa pelistä löytyy sen nettisivuilta.