Uusimmat

Kynnä ja siemennä – konsolimaajusseilu lähestyy

28.04.2015 23:30 Jukka O. Kauppinen

Farming Simulator –pelisaaga on yksi niistä kummallisuuksista, jonka viehätysvoima on yhtä selittämättömän omituista kuin Euro Truck Simulatoreissakin. Mutta jotain niissä on! Kohta on entistäkin enemmän!

Farming Simulator -pelisarjassa on kyse nimensä mukaisesti maatilalla työskentelyn simuloinnista. Maata viljellään, karjaa kasvatetaan, peltoa kynnetään ja ohessa voidaan tehdä myös metsänhoitoa. Oman tilan hoito ja ylläpito vaatii sekä kovaa työtä että fiksuja päätöksiä, mutta pelillisessä hengessä.

Pelisarjalla on vankkumaton faniyhteisö, joka on vuosien varrella tuottanut lukemattomia harrastajavideoita ja monenlaista muuta fanimateriaalia. Tähän mennessä Farming Simulator 15 on kuitenkin ollut vain tietokonepelaajien ilo. Nyt peltoa päästään kääntämään myös pelikonsoleilla, kun työkoneet ja traktorit vyöryvät yli peltojen neljälle eri pelikonsolille.

Toukokuussa konsoleillekin julkaistava Farming Simulator 15 sisältää enemmän traktorieta ja työkaluja kuin koskaan aikaisemmin. Myös maastot ovat monipuolistuneet ja eläimiäkin piisaa.

Ja ajatelkaas:

Täysin uusitulla pelimoottorilla erilaiset koneet ja kojeet suorastaan säihkyvät yksityiskohtia ja värejä. Fysiikkamoottori puolestaan takaa entistä realistisemman tunteen riippumatta siitä onko kyse niittotöistä vai eläintenhoidosta. Oikean maailman tunnettuja laitevalmistajia on mukana yli neljäkymmentä. Kaikkiaan sekä kulkuneuvoja että työkoneita on yli 140 erilaista.

Ja pääseehän siellä kyntämään kaverinkin kanssa.

Peli julkaistaan 19.5.

Lisätietoja: www.farming-simulator.com

Muropaketin uusimmat