Uusimmat

Laserautot kiitävät sataa miljoonaa

27.07.2009 10:20 Jukka O. Kauppinen

Mainioista indie-pienpeleistään muistettu brittiläinen New Star Games on ollut taas asialla ja luonut uuden, kivalta vaikuttavan teoksen. New Star Soccerien ja New Star Grand Prixin jälkeen kiidämme kilpaa laserautoilla.

Päältä kuvattu kilpa-ajopeli hakee innoitustaan niin Geometry Warseista kuin WipeOuteista, mutta tarjoilee lystin ajoelämyksensä päältä kuvatun etäisesti retrohenkisen ajopelin muodossa.

Peliä voi tyypätä ilmaisella demolla ja 12 rataa, 12 ajopeliä ja muita herkkuja sisältävän täysversion voi lunastaa omakseen kymppitaalalla.

Lisätietoja: www.newstargames.com

Lisää aiheesta

New Star Grand Prix (PC)

Näin formulakauden alettua kansa istuu kahden viikon välein tiiviisti tv:n edessä ja kinaa koko lajin tulevaisuudesta. Mutta jotain puuttuu. Näet PlayStation 2:lla tehdyt ratavideot kisojen alusta ja Se Virallinen Formulapeli.

Onneksi brittiläinen indie-pelitalo New Star rientää apuun. Firman New Star Grand Prix on riemastuttava, ylhäältä kuvattu kilpa-ajopeli, jonka parissa aika ei tule pitkäksi.

New Star Soccer 3 (pc)

New Star Soccer 3 on kaikessa komeudessaan todellisuudessa jalkapalloroolipeli. Pelaaja ottaa vastuulleen nuoren jalkapalloilijan uran ja elämän. Muka-roolipelikaman, kuten kehittyvien ominaisuuksien lisäksi pelaaja pääsee tekemään myös konkreettisia valintoja, jotka vaikuttavat pelaajan arkielämän lisäksi uran kehitykseen.

New Star GP ja Soccer 4 päivittyivät

Lue myös

Arvostelu: Blood Bowl (PC)

eDomen arvosteluviikko: Battlefield 1943, Demigod, Lips, Overlord 2, Punch-Out!! ja muutakin

Heavy Rain aikataulussaan, PS3:n namuseikkailu saapuu 2010

Kawaiiii! Halo Legends tekee Halosta animea

Mahtiannos Halo 3: ODST:tä

Muropaketin uusimmat