Uusimmat

Legendaarinen Baldur’s Gate tulee taas? Nettisivuilla tapahtuu kummallisia!

29.02.2012 15:15 Miikka Lehtonen

Siitä on jo vuosia kun Baldur’s Gate viimeksi näkyi otsikoissa. Legendaarinen roolipelisarja hurmasi ja viehätti, mutta sitten vaipui pois valokeilasta. Nyt näyttää siltä, että jotain kummallista on kuitenkin tekeillä. Baldur’s Gaten nettisivuilla tapahtuu outoja ja toivo kolmososasta elää.

Innokkaat nettiniilot huomasivat eilisiltana, että Baldursgate.com on nyt kuuma saitti. Pelin legendaarinen pääkallologo ja tunnusmusiikki tarjoilevat jo itsessään nostalgisen audiovisuaalisen kokemuksen, mutta sivuston lähdekoodia katsomalla se todellinen mysteeri paljastuu. Sen kommentteihin kun on kätketty mystistä settiä.

<!– February 28, 2012 –>
<!– Shadowy Figure- Raise Dead : Infinity Engine –>
<!– For years, I clung to the memory of it. Then the memory of the memory. –>
<!– And then… it returned. Better than it was before. –>
<!– Pore over the tapestries and works of art hanging from our walls if you wish, Child of Bhaal… perhaps you will find a clue. But patience, ah… patience would reveal it all. –>
<!– As the silver moon waxes and wanes, so too does life. –>

Minulle tuntemattoman GameBanshee-saitin suorittamat lisätutkimukset ovat jo viitanneet siihen, että Neverwinter Nightsin ja Dragon Agen — siis niiden ykkösosien — devaajat ovat kovaa kyytiä kehittämässä uutta Baldur’s Gatea, josta kuullaan lisää myöhemmin. Tai kenties HD-remakea alkuperäisestä. Tai kenties jotain ihan muuta. Hyvät naiset ja herrat, aloittakaa hypettyminen.

Lähde: Baldursgate.com

Lue myös

300-sivuinen Rockstar-kirja paljastaa kulissien takaiset salat

Alan Wake’s American Nightmare (Xbox 360)

Assemblyn järjestäjät saivat suomalaisen pelialan kunniamaininnan

Book of Unwritten Tales (PC)

Muropaketin uusimmat