Uusimmat

Legendaarinen räiskintäpeli Shadow Warrior saatiin vihdoin Androidille

22.05.2017 11:02 Muropaketin toimitus

Vuonna 1997 PC:lle julkaistu Shadow Warrior käännettiin Androidille.

Duke Nukem 3D -pelistä tunnettu 3D Realms -pelistudio julkaisi Shadow Warrior -pelin PC:lle alun perin vuonna 1997. Shadow Warrioria pidetään yleisesti yhtenä pelihistorian parhaista ensimmäisen persoonan räiskintäpeleistä, ja nyt peli on pelattavissa myös Android-laitteilla.

Android-käännöstyöstä vastasi General Arcade -niminen pelistudio yhdessä Devolver Digital -julkaisijan kanssa.

Shadow Warriorissa pelaaja ottaa Lo Wang -nimisen soturin roolin. Tehtävänä on taistella omaa työnantajaansa, Zilla Corporationia vastaan, sillä Zilla Corporationin suunnitelmana on valloittaa maailma demoneiden avulla. Peli sisältää myös monia ominaisuuksia jotka olivat käänteentekeviä pelin julkaisun aikoihin vuonna 1997, kuten esimerkiksi ajettavia autoja.

Shadow Warriorin Android-versio sisältää kaksi ensimmäistä episodia vuonna 1997 julkaistusta alkuperäisteoksesta. Pelistä löytyy myös Wanton Destruction- ja Twin Dragon -lisäosat. Peli tukee Androidilla kosketusnäyttökontrollien lisäksi myös Androidin kanssa yhteensopivia peliohjaimia.

Shadow Warrior Classic Redux maksaa tavallisesti 3,39 euroa, mutta julkaisun kunniaksi peliä myydään rajoitetun ajan 1,09 eurolla Play-kaupassa. Peli ei sisällä mikromaksuja tai mainoksia.

Shadow Warrior
Kaikki jutut aiheesta