Uusimmat

LEGO-pelit saavat rinnalleen muun muassa Prince of Persia -legoja

16.02.2009 20:55 Jukka O. Kauppinen

Oli Lego. Oli Star Wars. Tuli Lego Star Wars. Tuli Lego Indiana Jones. Tuli Lego Batman. Ja seuraavaksi saamme legoistetun Prince of Persian.

Tunnettujen tuotesarjojen legoistaminen osoittautui huikeaksi kultakaivokseksi, kiitos aivan erityisesti sarjan ensimmäisten pelien hiotun olemuksen ja rakkaudella laaditun sisällön. Nyt Lego-yhtiö kuitenkin palauttaa hieman rakkautta myös pelaajille. Tai ainakin näiden jälkeläisille.

Disney ja Lego kertovat näet sopineensa ison diilin Pixarin elokuviin pohjautuvista lego-leluista ja hahmoista. Toy Story- ja Cars-elokuviin pohjautuvat legot ovat toki kivoja, vaikka niitä joudutaankin odottamaan kesään 2010 saakka.

Mutta voi tavaton, Prince of Persia –peleihin pohjautuvat legot ne vasta kovaa kamaa ovatkin. Taitavat muuten päätyä meikäläisenkin kirjahyllyyn.

Vaikka prinssilegot pohjautuvatkin Prince of Persia –elokuvaan, niin hauskalla tavalla ne ovat silti ensimmäiset videopelihahmoihin perustuvat legot. Tiettävästi. Väitteen saa todistaa vääräksikin.

Lähde: There Will Be Prince Of Persia LEGO

Lue myös

Alien ja Predator jälleen hippasilla

Amin ”idi” Asikainen runttaa EA:n nyrkkeilypelissä

Arvostelu: Skate 2 (PS3, 360)

eDomen arvosteluviikko: Last Remnant, Lord of the Rings, Mirror’s Edge, Skate 2

Japanilainen raiskauspeli shokeerasi Euroopassa