Uusimmat

Lehtonen potki ninjaa päähän ja muita tärkeitä uutisia

17.11.2011 16:11 Jukka O. Kauppinen

Pitkästä aikaa blogitteluakin, päivää. Meidän joulukautemmehan alkoi jo toista kuukautta sitten, mikä tarkoittaa käytännössä pahuksenmoista kiirettä. Arvostelijoiden työlista kasvaa nopeammin kuin he ehtivät pelejä purkaa pois, samoin arvostelua odottavien pelien listaa kasvaa päivä päivältä. Ja tämä siitäkin huolimatta, että aloitin raa’an karsinnan jo syyskuussa pistäen selvästi turhimpia pelejä sivuun heti niiden saapuessa. Tai harvoinpa pelit suorastaan turhia ovat, mutta nyt on todella pakko priorisoida.

Jos huomasitte, niin Janne Mikola otettiin äskettäin virallisesti pelitiimimme jäseneksi. Herra on aloittanut tyylillä, vaikka aiempaa kokemusta pelikirjoittamisesta ei ollutkaan. Mutta kiinnostus aiheeseen, into ja tietysti se, että jamppa osaa suomenkielen alkeet ovat auttaneet kummasti.

Uusille kirjoittelijoille olisi silti aina tarvetta – tällä hetkellä aivan erityisesti vaikkapa PS3/Xbox 360:n ladattavien pelien tai indie-teosten rintamalla. Valitettavasti meillä ei ole varaa maksaa palkkioita pikkupelien uutisoinnista tai arvostelemisesta, mutta pelit me kyllä pystymme teille hommaamaan. Jos kuulostaa kiinnostavalta, pistäpä sähköpostia osoitteeseen posti[ät]edome.net.

Päivitin myös äskettäin vanhempaa blogitekstiäni aiheesta konsolipelien kuvakaappaukset:

Kilpailujakin on muuten ratkottu. Ace Combat -kisassa pelin voittivat Ville Hippi, Joonas Savolainen ja Jere Virkkunen. F1 2011 -formulapaketti suuntaa puolestaan Joonas Utriaiselle.

Tämänkertaisen jutustelun lopuksi annos valokuvia viikon takaisesta pelien ja pelilaitteiden maahantuojan Pan Visionin tapahtumasta, jossa oli läsnä aimo kasa kotimaista pelimediaa, kauppiaita sun muita heidän bisnestovereitaan. Esillä oli muun muassa Warner Brosin ja Capcomin tulevia pelejä sekä jos jonkinlaista lisälaitetta. Iltahan eteni oikein rattoisasti ja kiitokset mm. Pelaajan, GamereactorinMikroBitin ja Pelitin kollegoille.

Ja mehän testasimme muun muassa ensimmäistä suomalaista Xbox 360 Kinect -peliä, Kung-Fu Hgh Impactia:

Pelaajan Miika vauhdissa:

Sitten oli vuorossa maestro Lehtonen:

Eikä JOKikaan jättänyt tilaisuutta käyttämättä:

Logitechin nurkassa ihmettelimme tosi näpsäkkää Bluetooth-yhteyttä käyttävää langatonta Mini Boomboxia, jossa oli kokoisekseen todella päheät soundit. Niin päheät, että se läpäisi myös äärimmäisen Iron Maiden -testin.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 -turnauksen pääpalkinto oli käsinmaalattu Xbox 360:

Eräässä vaiheessa ihmettelimme myös, että mitäs tämä kaksikko oikein kyylää. Larahan siellä kulman takana oli. Kumpi voittaisi? Onko kahdessa Solid Snakessa yhden Laran päihittäjäksi?

Muropaketin uusimmat