Uusimmat

Lelupeli LEGO Dimensions varmistui – katso julkaisutraileri

10.04.2015 11:00 Juho Anttila

Pari viikkoa sitten uutisoimme huhuista, joiden mukaan Traveller’s Talesin jo hieman paikalleen jymähtänyt LEGO-pelisarja syöksyy seuraavaksi Skylandersin ja Disney Infinityn reviirille, lelupelien maailmaan. Nyt jo tuolloin sangen luotettavat huhut ovat saaneet vahvistuksen, sillä LEGO Dimensions on saanut sekä julkaisupäivän että ensimmäisen trailerin.

Julkisuuteen ensin vuotaneiden ja sen jälkeen virallisemminkin julkistettujen tietojen mukaan pelin aloituspaketti sisältää rakennettavan LEGO-lelualustan, Batman-, Gandalf- ja Wyldstyle -hahmot sekä Batmobiilin. Tuotekuvauksen mukaan valmis peli mahdollistaa eri LEGO-maailmoista repäistyjen hahmojen, aseiden ja ajoneuvojen yhdistelemisen vapaasti, joten luvassa lienee melkoinen määrä rahaa vastaan ostettavaa lisäkrääsää ja pelattavaa.

Kaikille isommille konsoleille julkaistava peli ilmestyy näillä näkyvin syyskuun 27. päivä, eli juuri sopivasti joulumarkkinoille. Lisätietoja odotellessa voi ihastella vaikka pelin alta löytyvää, sangen viihdyttävää julkaisutraileria.

Lähde: Destructoid

Lisää aiheesta

Legot haastavat kohta Skylandersin ja Disney Infinityn

Lego Hobbitin tarinaa ei viedäkään loppuun

Lego-pelejä pukkaa markkinoille, mutta missä viipyy Hobitti?