Uusimmat

Lentoyhtiö romutti miehen Xbox 360:n terrorismin pelossa

21.01.2010 13:30 Miikka Lehtonen

Jokainen lentokoneella matkustanut tietää, että lentoyhtiöiden turvatoimet ovat saavuttaneet tragikoomiset mittasuhteet. Amerikassa – missäs muualla – eräs miekkonen sai Xboxinsa takaisin hieman huonossa hapessa, mutta hei: se tapahtui terrorismin ehkäisemiseksi.

Alunperin kuluttajien asioita ajavan Consumerist-saitin kautta tarinansa maailmalle tuonut Adam ei ole iloinen mies. Bostonista lentoon lähteneen kaverin matkatavaroiden joukossa oli hänen Xbox 360 -konsolinsa, josta hän ilmoitti ennen lentoa lentokentän henkilökunnalle. Nämä vakuuttivat hänelle useasti, että konsoli ei ole ongelma, vaan pääsee tietysti mukaan lennolle – ja pääsihän se. Adam kuitenkin yllättyi avatessaan matkalaukkujaan.

Xbox oli nimittäin matkan aikana auennut kuin kirveellä lyötynä ja sen päältä löytyi pieni muovipussi, johon se oli kiltisti pakannut sisuskalujaan. Kun Adam valitti koneensa kohtalosta lentoyhtiölle, hänelle näytettiin vertauskuvallista keskisormea toteamalla, että yhtiö ei ota asiasta mitään vastuuta saati sitten maksa korvauksia, koska Xbox oli rikottu turvallisuusriskinä.

Näin tällä kertaa. Olikohan turvallisuushenkilökunta täynnä vannoutuneita Xbox-vihaajia? Vaihtoehtoinen loppuvitsi: tiesin kyllä että Red Ring on yleinen ongelma, mutta että turvallisuuriski. Huonojen vitsien hattutemppu: koulutuksemme on huonossa jamassa kun henkilökunta sekoittaa Xboxin Xbombiin.

Lähde: Gizmodo

Lue myös:

Mitä parempi pelaaja, sitä suuremmat aivot

Näin syntyivät Dead Spacen erinomaiset äänimaailmat

Crackdown 2 saa demon ennen julkaisuaan