Uusimmat

Lisää iloisia Capcom-uutisia: Lost Planet 2 kehitteillä!

23.02.2009 16:15 Miikka Lehtonen

Capcomin hyvät uutiset saivat taas jatkoa. Street Fighter IV on juuri tulossa kauppoihin, Dead Rising 2 on vihdoin työn alla ja toinenkin hyvän vastaanoton saanut pelisarja saa yllättävää jatkoa. Firma on nimittäin tänään paljastanut kehittävänsä Lost Planet -pelin jatko-osaa. Whii!

Netin keskustelupalstoilla kohistiin viime viikolla Capcomin salaisesta pelistä, josta luvattiin lisätietoa tämän viikon aikana. Viikko oli tuskin ehtinyt pyörähtää käyntiin, kun salaisuus jo paljastettiin Xbox Live Marketplaceen julkaistulla trailerilla, joka pamauttaa kannen auki salaisuuksien rasiasta.

Pelistä tiedetään jo jonkin verran, sillä esittelyvideo kertoo paljon. Jun Takeuchi palaa pelin tuottajaksi ja mainitsee videolla, että Lost Planet 2 on Resident Evil 5:n ohella hänen tämän hetken toinen suuri projektinsa. Ohjaajana toimii Kenji Oguro, joka on aiemmin työskennellyt Lost Planetin ohella Onimusha-sarjan parissa.

Takeuchi mainitsee videolla, että ykkösosan tapahtumien jälkeen pelin maailma on kovin erilainen. Lumierämaan sijaan nyt tetsaillaan viidakoissa ja pelattavuuttakin on muokattu. Yhden hahmon sijaan pelin tarina pyörii usean päähenkilön ympärillä, mikä on otettu huomioon myös pelattavuudessa, sillä co-op on tärkeä osa peliä. Mukana on muun muassa aiempaa suurempia taistelukävelijöitä, joissa on erillisiä tykkitorneja muille pelaajille.

Alkuperäistä peliä kovin fanittaneena voin todeta, että Lost Planet 2 singahti oman odotuslistani kärkisijoille. Reilun 400 megan julkistusvideo on tiettävästi tällä hetkellä vain jenkkien yksinoikeutta, mutta toivottavasti se saadaan pian myös EU-marketplaceen.

Lisää aiheesta

Kadonneen planeetan erikoisversio on valmis

Jun Takeuchi puhuu Lost Planetista

Lost Planet (360)

Resident Evil 5 – rasismia vai idiotismia?

Lue myös

Michael Jacksonin valtava pelikokoelma pakkohuutokaupassa

Muropaketin uusimmat