Uusimmat

Lisää Mass Effect 2:sta luvassa

03.01.2011 17:28 Tero Lehtiniemi

Biowaren Mass Effect 2 oli melko lailla vuoden 2010 paras peli, ja toisin kuin edeltäjänsä, on saanut melko kattavasti ladattavaa lisäsisältöä. Vaikka taso onkin ollut toisinaan vaihteleva, räjäytti viimeisin laajennus Lair of the Shadow Broker potin täydellisesti, jättäen pelaajat janoamaan lisää.

Shadow Brokerista onkin kulunut kuta kuinkin neljä kuukautta, eikä Bioware tähän mennessä ole hiiskunut uusista laajennuksista. Eikä paljoa hiiskuta nyttenkään: BioWaren Cerberus Networkin hiljenemisestä kertovaan tiedotteeseen sisältyi lupaus, että verkko aktivoituu viikoksi ennen seuraavan DLC-julkaisua.

Tämän tarkempia tietoja laajennuksesta ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa heru. Nimi, aihepiiri ja jopa julkaisukuukausi jäävät siis edelleen hämärän peittoon, mutta hiljaisuudesta huolestuneet voivat huokaista helpotuksesta. Lisää Massia on siis tulossa vielä ennen tämän vuoden puolella luvattua kolmososaakin.

PlayStation-väelle ajankohtaisempi muistutus on kuitenkin se, että pelin PS3-versio ilmestyy parin viikon päästä, 21. tammikuuta. Jos peli on laitepuutteiden vuoksi jäänyt kokematta, kannattaa pitää päivämäärä mielessä ja varata kalenterista aikaa.

Lisää aiheesta

Mass Effect 2 (PC, Xbox 360)

Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker (PC, Xbox 360)

Lue myös

Pelihahmot tekivät uuden vuoden lupauksia

3DS saattaa vahingoittaa silmiä

Elämäsimulaatio Jones in the Fast Lane nyt ilmaisena Flash-versiona

Hakkeri väittää murtaneensa PlayStation 3:n täydellisesti