Uusimmat

Lisää vettä myllyyn: Arizonan ampuja oli kova pelaamaan

11.01.2011 18:58 Tero Lehtiniemi

Kouluampujilla ja muilla vastaavilla on yleensä ollut kaksi yhdistävää tekijää. Vasemmistolaisen maailmankatsomuksen lisäksi nämä hemmot ovat yleensä myös olleet kovia pelaamaan. Arizonassa taannoin rauhaa jo sosialismia levittäneen Jared Lee Loughnerin koulukaverit ovat nyt vahvistaneet, että myös Loughner vietti paljon aikaa pelien parissa.

Vaikka Loughnerin Youtube-profiilin mukaan miehen kiinnostuksen kohteina olivatkin lähinnä lukeminen, kielioppi, lucid-unet ja mielenhallinan käyttäminen valuuttana, ovat miehen yllättäen löytyneet tutut nyt kertoneet miehen olleen myös ahkera pelaamaan. Ja lukemaan Mein Kampfia.

On varsin tavanomaista, että murhista epäillyistä löytyy hyvin nopeasti lukuisia erilaisia epäilyttäviä piirteitä. Niinpä myös Loughner on julkisuuteen valuneiden vielä varmistamattomien huhupuheiden mukaan mm. soittanut saksofonia, harrastanut graffiteja, huumeita ja lukitsemattomissa autoissa istumista.

Loughnerin pelitausta ei vielä ole poikinut huolestuneita kommentteja kuin yhdeltä alalla varsin kunnostautuneelta, tätä nykyä työttömältä asianajajalta, jonka taistelua pelaamisen vaaroja vastaan olemme saaneet seurata jo usean vuoden ajan.

Koska Amerikka on vasta toipumassa tästä järkyttävästä iskusta, voinemme kuitenkin olla varmoja siitä ettei herra Thompson jää lajissaan ainoaksi.

Lue myös

Warhammer: Invasion (Lautapeli)

Jenkkivapaaehtoinen virtuaali-RAFissa

Kolumni: Warhammer, muutu jo ilmaiseksi!

Nintendo DS Yhdysvaltain kaikkien aikojen myydyin konsoli

Muropaketin uusimmat