Uusimmat

Logitechiltä uusia G-sarjan pelivekottimia: näppis, hiiri ja kuulokkeet

07.01.2009 15:37 Jukka O. Kauppinen

Logitech julkaisee mainioon G-tuotesarjaansa uusia pelilaitteita. Myyntiin saapuvat G19-näppäimistö, G35-surround-kuulokkeet sekä G9x-hiiri. Luvassa on ohjelmoitavia painikkeita, taustavalaistuja näppäimiä, 7.1 Dolby surround -tilaäänet ja 5000 dpin lasersensorointia.

G19 on ensimmäinen Logitechin näppäimistö, jossa on kääntyvä värinäyttö. LCD-näyttö on tarkkuudeltaan 320×240 pikseliä ja se voidaan ohjelmoida antamaan yli 60 pelin kannalta tärkeää informaatiota. Yhteensopiviin peleihin kuuluu esimerkiksi World of Warcraft.

Pelitietojen lisäksi LCD-näytölle saa näppärästi näkyviin VoIP-internetpuhelutiedot, kellon tai CPU-kuormituksen. Näyttöä voidaan käyttää myös valokuvien tai videoiden katsomiseen. Näppäimistössä on 12 ohjelmoitavaa näppäintä, joista jokaiseen voi ohjelmoida kolme käskyä, sekä kaksi nopeaa USB 2.0 -porttia.

G35-kuulokkeet ovat puolestaan ensimmäiset Logitechin surround-kuulokkeet.

Logitechin mukaan…

Toisen sukupolven Dolby-kuuloketeknologia vastaa monipuolista kuunteluhuoneen äänimaisemaa. Headsetin muotoilu ja säädettävä mikrofonin vastameluominaisuus vähentävät lisäksi tehokkaasti ympäröiviä ääniä, mikä varmistaa, että peleistä ja elokuvista pääsee nauttimaan häiriöittä.

Mikrofonille ladattavan ohjelmiston ansiosta pelaaja voi muuttaa ääntään. Valittavana on kuusi vaihtoehtoa: pelaaja voi kuulosta esimerkiksi World of Warcraft -hahmoltaan. Äänenmuokkausta voidaan käyttää myös yleisimpien chat-palveluiden, kuten Ventrilon tai Team Speakin kanssa. Toiminnolle on pikanäppäin vasemmassa kuulokkeessa. Jotta headset istuisi päähän hyvin, siinä on kolme erilaista pääpantaa, joita voi vaihtaa tarpeen mukaan. Perinteisistä ääniformaateista, kuten mp3-tiedostoista, saadaan kaikki irti Dolby Pro Logic II -teknologian avulla.

Kolmas uutuustuote on G9x-laserhiiri, jonka tarkkuutta voidaan säätää lennosta 200 ja 5 000 dpin välillä. Hiiren voi muokata sopivaksi kahdella vaihdettavalla tartuntapinnalla, 28 gramman lisäpainolla sekä mahdollisuudella tallentaa viisi erilaista pelaajaprofiilia. Vaihdettavilla LED-valoilla G9x-laserhiiren ulkonäön voi lisäksi personoida oman maun mukaiseksi tai G19- ja G13-näppäimistöihin sopivaksi.

Tuote- ja hintatiedot:

  • Logitech G19-pelinäppäimistö on saatavilla maaliskuussa 2009, OVH 179,99 €
  • Logitech G35 surround-headset on saatavilla maaliskuussa 2009, OVH 129,99 €
  • Logitech G9x-laserhiiri on saatavilla helmikuussa 2009, OVH 89,99 €

Lisätietoja: http://www.logitech.fi/

Lue myös

Arvostelu: Legendary (PC)

eDomen arvosteluviikko: A Vampyre Story, Buzz, Legendary, Steel Fury ja Trackmania DS

Jumpgate Evolution – Eliten ja EVEn haastaja ensikosketuksessa

Sony maksoi Xbox 360:n prosessorikehityksen

Sony-pomo: tulos pitää hinata voitolliseksi ja pian