Uusimmat

Lucasarts lupaa huomiseksi upeita uutisia vanhoille faneilleen

05.07.2009 23:42 Miikka Lehtonen

Lucasartsilla ollaan tekemässä pienoista U-käännöstä. Viimeisen 10 vuoden ajan entinen softalegenda on tallonut urakalla perintöään ja keskittynyt lähinnä tehtailemaan tasoltaan vaihtelevia Star Wars -pelejä. Nyt puhaltavat toiset tuulet: Monkey Island tulee uudelleen ja huomenna tapahtuu jotain hienoa.

Old school -huikeuden lähteenä toimii Lucasartsin virallinen Twitter-kanava, jossa joku yhtiön työntekijöistä on lupaillut kovia. ”Huikeita uutisia tulossa maanantaina! Olen todella innoissani! Ette usko, miten vaikea on olla huutamatta kaikkea julki, mutta tämä on salaista! Maanantaihin asti!”

Tämähän ei toki faneille riittänyt, vaan Twitterissä alkoi melkoinen piipitys, kun kaikki kyselivät innolla lisää tietoa. Suoria paljastuksia ei kuultu, mutta firman edustajat kertoivat, että kyseessä on todellinen herkkupala old school -pelureille, jota nimetön twittailija itsekin oli toivonut ja rukoillut ennen Lucasartsille liittymistään.

Siitä sitten vain laskemaan tunteja. Jos joku harrastaa Twitteriä, arvauksia voi lähetellä kohti Lucasartsin tiliä. Kuulemma oikean arvauksen osuessa kohdalle koko salaisuus saatetaan paljastaa – ja ei, kyseessä ei kuulemma ole Monkey Island Special Edition.

Lisää aiheesta

LucasArtsin matka maineesta mutaan

LucasArts palaa seikkailupelien pariin?

LucasArts-tunkio kutsuu aarrejahtiin

Fanit tekivät ilmaisen jatko-osan legendaariselle LucasArts-seikkailupelille

E3dome: Monkey Island kutsuu taas!

Shiver me timbers! Tässä ovat uudet Monkey Islandit!

Lue myös

Blizzard rekisteröi mystisen Cataclysmin

Arvostelu: Wallace & Gromit’s Grand Adventures Episode 3: Muzzled!