Uusimmat

Maailman kalleimman pelin kehittäjä “järjesteli henkilöstöä uusiksi” – syytetään toksisesta työkulttuurista

Kuva: © Cloud Imperium Games

29.02.2024 19:40 Muropaketin toimitus

Vieläkin keskeneräisen Star Citizenin kehittäjän on sanottu irtisanoneen alaisiaan. Pelifirma on itse tiedottanut järjestelleensä henkilöstöään uusiksi.

Maailman kalleinta peliä eli Star Citizeniä kehittävä Cloud Imperium Games on pelin entisen tuottajan Annie Bouffardin mukaan “hyvin toksinen firma”, jonka takia hänen piti ottaa lopputili. Lisäksi Bouffard on sanonut, että Cloud Imperium Games ei ottanut tosissaan hänen huoliaan potentiaalisista “massiivisista” irtisanomisista, jotka CIC tulisi naamioimaan “henkilökunnan siirtämiseksi”.

Cloud Imperium Games on kertonut Eurogamerille, että se on järjestellyt henkilöstöään uusiksi, koska firman alaiset ovat siirtyneet etätöistä takaisin työskentelemään toimistoille.

“Olemme järjestelleet henkilökuntaamme uusiksi, joka on tulosta siitä, kuinka haluamme siirtää kehityshenkilökuntaamme lähemmäksi tuotantotiimejään”, Cloud Imperium Games on tiedottanut.

LUE MYÖS: Edelleen keskeneräisen Star Citizenin uusin aluspaketti maksaa enemmän kuin keskiverto suomalainen tienaa vuodessa