Uusimmat

Mainio Hand of Fate saa jatkoa!

06.04.2016 12:00 Miikka Lehtonen

Hand of Fate oli mainio peli. Se yhdisti korttipelien mekaniikat tiukkaan toimintaropellukseen ja vei näin ainakin allekirjoittaneen sydämen. Ja nyt se on saamassa jatkoa!

Pienen australialaisstudion Hand of Fate oli yllätyshitti. Se keräsi hyvin lämpimän vastaanoton, myi kivasti ja pääsi sitten muun muassa Xbox Onen Games With Gold -ilmaispelien joukkoon, mikä varmasti takoi myös kassaan rahaa ja tuotti pelille näkyvyyttä. Ykkösosa tehtiin osittain Australian hallituksen kulttuurirahastojen avustuksella, joten talous lieni aika hyvällä pohjalla jo alkujaankin.

Ja mikäs siinä oli toimiessa, sillä peli todellakin oli mainio. Ideana on, että pelaaja on mystisen korttipelin ääreen istahtava seikkailija. Vastapuolella istuva velho sekoittaa taikakorteistaan pakan, jonka läpi täytyisi seikkailla sen vaaroja kohdaten ja voittaen. Pelaajalla itsellään on kasaamansa varustepakka, jonka avulla hahmoa rakennetaan. Ja kun vaaroja tulee vastaan, on aika siirtyä isometriseen toimintaosioon väistelemään ansoja ja tappamaan hirviöitä. Pahuksen hauskaa ja toimivaa, kuten miltei vuoden ikäinen Domen arvostelu todistaa.

Ilahduttavasti peli on nyt saamassa jatkoa.