Uusimmat

Masentavia uutisia Final Fantasy VII Remaken ja Kingdom Hearts 3:n odottajille

27.05.2017 14:01 Muropaketin toimitus

Square Enixin mukaan Final Fantasy VII:n odotettu uusintaversio ja Kingdom Hearts -sarjan kolmas pääpeli eivät ilmesty vielä vähään aikaan.

Jos toivoit Final Fantasy VII Remaken tai Kingdom Hears 3:n ilmestyvän pian, tulet todennäköisesti pettymään. Square Enixin finanssivuoden esittelyssä on nimittäin annettu ennuste pelien ilmestymisajankohdasta, eikä se ole kaunista kuultavaa.

Destructoidin mukaan yhtiö on arvioinut Final Fantasy VII:n odotetun uusintaversion sekä Kingdom Hearts 3:n ilmestyvän ”noin seuraavan kolmen vuoden aikana”. Tämä ei tietysti tarkoita, että pelit ilmestyisivät vasta vuonna 2020, mutta tuskinpa niitä tullaan ainakaan seuraavan vuoden sisään näkemään.

Final Fantasy VII Remakesta ei ole paljastettu paljonkaan, mutta klassikkopelin on kerrottu muuttuvan episodimuotoiseksi. Talvella pelin ohjaaja Tetsuya Nomura myös julkaisi kaksi kuvakaappausta pelin ensimmäisestä boss-taistelusta.

Kingdom Hearts 3 puolestaan julkistettiin jo vuoden 2013 E3-messuilla, jonka jälkeen sarjassa on julkaistu joukko uudelleenjulkaisuja. Sarjan edellinen julkaisu, tolkuttomasti nimetty Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, ilmestyi alkuvuodesta PlayStation 4:lle.

Square Enix
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat