Uusimmat

Mass Effect 2 paljastetaan maaliskuussa

09.01.2009 10:30 Miikka Lehtonen

Mass Effect oli kiistatta eräs vuoden 2007 parhaista peleistä ja monet pelaajat ovat odotelleet sen ilmestymisestä lähtien tietoa pelin jatko-osasta. Vaikka monet ovat veikkailleet sen ilmestyvän jo tänä vuonna, kakkososasta ei ole kuultu vielä mitään konkreettista. Tähän tulee kuitenkin muutos maaliskuussa.

Ennen kuin kukaan varautuu henkisesti jättimäiseen Mass Effect 2 -informaatiotykitykseen, hillitään hieman ennakko-odotuksia. Microsoft ja Bioware eivät tiettävästi ole aloittamassa hype-kampanjaansa vielä maaliskuussa, mutta pelistä nähdään ainakin jotain. Game Developers’ Conference -messujen ohjelmisto on julkistettu ja eräänä pääesityksistä kuullaan Biowaren veikkojen seminaari Mass Effect 2:n kenttäsuunnittelun tiimoilta.

Puheenaiheina tulevat olemaan muun muassa Mass Effectistä ammennetut opit, Biowaren kenttäsuunnitteluprosessin yleiskuvaus sekä näytteitä pelin kentistä. Tulemme siis näkemään ainakin jotain kuvamateriaalia tulevasta pelistä.

Monet pelitoimittajat ja markkina-analyytikot ovat veikkailleet, että Mass Effect 2 tulisi olemaan joulun 2009 suurimpia pelinimikkeitä, joten hypejunan olisi hiljalleen aika ainakin saapua lähtöasemalleen. Samalla olisi myös mukava kuulla, mille alustoille peli julkaistaan. Alkuperäinen peli oli vielä puhdas Biowaren ja Microsoftin yhteistyön tulos, mutta Biowaren kuuluessa nykyään EA:n imperiumiin jatko-osa voidaan mahdollisesti nähdä myös PlayStation 3:lla.

Lisää aiheesta

Mass Effect (PC)

Mass Effect onkin digitaalista sodomiaa, virtuaalinen orgastinen raiskaus ja kauhistuttavin pornopeli ikinä

Bioware: haluamme julkaista loputkin Mass Effect -osat 360:lla

Mass Effect ja integriteetin turmio

Lue myös

Skate 2:n demo Xbox Livessä

Arvostelu: Spore Ihkut ja Iljetykset -osasetti (PC, Mac)