Uusimmat

MechWarrior Onlinen rajoitettu ennakkomyynti alkoi

20.06.2012 19:00 Jouni Mäki-Panula

Piranha Games on aloittanut ilmaiseksi pelattavan MechWarrior Onlinen rajoitetun ennakkomyynnin, johon tarttumalla saa muun muassa varman pääsyn peliin ennen muita.

MechWarrior Online on myynnissä kolmena eri ennakkoversiona. Legendary-taso maksaa 120 dollaria, elite 60 dollaria ja veteran 30 dollaria. Kaikissa tasoissa pelaamaan pääsee 7. elokuuta alkaen, mutta muuten sisältö vaihtelee.

Legendaryn ostajat saavat käyttöönsä neljä eksklusiivista mechiä, joiden elinikäisenä erikoisuutena on pysyvä c-bill-virtuaalirahan tehostettu kerääntyminen. Tili muuttuu kolmeksi kuukaudeksi premium-muotoiseksi, jonka myötä c-billit ja kokemuspisteet karttuvat nopeammin. Virtuaalirahaa jaetaan 80 dollarin verran ostoksia varten, joten teoriassa voi ajatella, että kaikista lisäherkuista maksaa vain erotuksen 40 dollaria. Legendaryn ostajat saavat myös yksilöllisen taistelutunnuksen, mutta fanien kannalta eroottisimman latauksen aiheuttaa pääsy pelin lopputeksteihin.

Elite-paketissa voi valita yhden neljästä mechistä, jotka tulevat legendaryn mukana. Tili pysyy premiumina kaksi kuukautta, ja virtuaalirahaa annetaan niin ikään 80 dollarin verran. Myös taistelutunnus on mukana, mutta lopputeksteistä ei enää voi haaveilla.

Veteran-tasolla lisämecheistä ei enää ole tietoakaan, mutta tili on premium kuukauden ajan, virtuaalirahaa tulee 40 dollaria ja taistelutunnuksen saa erottamaan itsensä täysistä taviksista.

MechWarrior Online julkaistaan tänä vuonna PC:lle. Toukokuussa peli eteni suljettuun betatestiin.

Lisätietoja: MWO Founder’s Program.

Lisää aiheesta

Generaattorit hyrräämään! Uutta videokuvaa Mechwarrior Onlinestä!

Tee-se-itse-parhautta: BattleMech-simpit

BattleMecheissä on CryENGINE3-fuusioreaktori

Lue myös

Domen ennakkossa ammattilaispelaamisen tulevaisuus – Counter-Strike: Global Offensive

EA pyörsi sanansa: riistoalennukset tulivat sittenkin Originiin

Pelialan koulutusta Pohjois-Karjalan tapaan

Tässäkö lääke Diablo III:n hajoavaan talouteen ja pelimekaniikkaan?