Uusimmat

Mechwarrior Onlinen teaser-video saa mechipapat innostumaan

02.03.2012 14:00 Miikka Lehtonen

Eihän siitä ole kuin tunti kun kivitalon kokoiset mechit vierailivat Domen etusivulla, joskin tuolloin ilman virallista lisenssiä. Nyt se löytyy, sillä Mechwarrior Onlinen kehitystiimi muistuttaa olemassaolostaan videolla, joka on tiettävästi saanut pelipapat innostumaan vähän liikaakin.

Piranha Games on mainostanut, että heidän kesällä ilmestyvä Mechwarrior Onlinensä tulee olemaan World of Tanks -henkinen nettipeli, joskin toki hienon saksalaisraudan sijaan mecheillä varustettuna. Vielä on epäselvää, miten syvälle vertaus kantaa. Onko kyseessä vain free to play -nettiräiskintä, vai onko pelin tempo hitaampi ja simulaatiomaisempi? Kehitystiimi puhuu sivuillaan lupaavia teemalla ”koska tämä on PC-peli, niin tehdään siitä vähän konsolihuttua monimutkaisempi”.

Mutta video ei näihin puutu. Se tarjoilee vain fiilistä, ja millä tavalla! Kannattaa kuunnella erityisesti videon ääniraitaa, sillä kuten anonyymiksi jäävä nettikirjoittelija totesi videon nähtyään: ”välitön erektio 40 sekunnin kohdalla”. Hei, minähän varoitin: pelipapat innostuivat vähän liikaakin.

 

Lähde:mwomercs.com

Lue myös

Rakkaudella, John Romero: pelilegendan nuoruuden fanikirje peli-idolilleen

Huhupartio: Microsoftin salainen tapahtuma pohjustaa Xbox 720:n julkistusta?

Kamppailupeliyhteisön sovinismi herättää kauhistusta

Gearboxin peliveto: Borderlands 2 käyttää Steamworksia