Uusimmat

Microsoft ”paljasti” GTA 6:n julkaisun, mutta tiedon alkuperä herättää huvitusta

25.11.2022 14:00 Muropaketin toimitus

Microsoftin leirissä ei näytä olevan sen parempaa tietoa Rockstar Gamesin tulevasta hittipelistä kuin meillä muillakaan.

Grand Theft Auto 6 on maailman odotetuimpia pelejä, mutta kukaan ei tiedä, milloin uusi rötöstelypeli julkaistaan. Tällä viikolla monet otsikot ovat julistaneet, että Microsoft olisi paljastanut pelin julkaisuvuoden, mutta nyt kannattaa todellakin lukea otsikkoa pidemmälle.

Kuten esimerkiksi Comic Book raportoi, on Microsoft viitannut GTA 6:n tulevaan julkaisuun viranomaisille toimittamassaan raportissa. Microsoft on parhaillaan tiiviiden tutkimusten alaisena sen aiotun Activision Blizzard -kaupan vuoksi, ja yhtiö on antanut monenlaisia selvityksiä asiaan liittyen. Tuoreessa selvityksessään Microsoft tiettävästi kertoo, että GTA 6 ilmestyisi vuoteen 2024 mennessä.

Tämä ei kuitenkaan ole koko tarina. Microsoft nimittäin viittaa lähteenään TechRadarin artikkeliin, jossa puolestaan viitataan Bloombergin heinäkuussa julkaisemaan raporttiin (maksumuurin takana). Bloombergin toimittaja Jason Schreier kertoi kesällä Rockstar Gamesin työntekijöiden uskovan, että uuden GTA:n julkaisuun olisi ainakin pari vuotta aikaa. Tästä siis on peräisin oletettu julkaisuvuosi 2024.

Kuten tiedonkulku tässä tapauksessa antaa ilmi, kannattaa GTA 6:n julkaisuhuhuihin suhtautua nyt äärimmäisellä varauksella. Microsoft ei selvityksensä mukaan näytä tietävän yhtään muuta maailmaa paremmin sitä, milloin Rockstar ja Take-Two Interactive ovat seuraavan GTA-rymistelyn julkaisemassa.

Muropaketin uusimmat