Uusimmat

Microsoftin toimitusjohtaja: uusi Xbox 360 ensi vuonna

19.06.2009 13:00 Miikka Lehtonen

Ensin huhuiltiin, sitten kiellettiin, nyt puhutaan. Kun 1Upin toimittajat viime viikonloppuna uutisoivat Microsoftin tulevista Natal-suunnitelmista, firman edustajat kiirehtivät äkkiä korostamaan, että huhuissa ei ollut mitään perää. Taisi olla turhankin kova kiire, sillä nyt firman toimitusjohtaja on kovaa vauhtia vahvistamassa huhuja.

Steve Ballmer, Microsoftin toimitusjohtaja, puheli eilen chicagolaisen toimitusjohtajien kerhon lounastapahtumassa omasta ja firmansa tulevaisuudesta. Tympeään hymistelyyn mahtui pari kiinnostavaa pointtia, sillä Ballmer vahvisti ohimennen ne huhut, joita firman edustajat aiemmin kumosivat vauhdilla.

Koko tapahtumaketju pyörähti käyntiin viime viikonloppuna, jolloin 1Upin Sam Kennedy puheli blogissaan Microsoftin salaisista suunnitelmista Project Natalin suhteen. Kennedy povasi, että Natal ei tulisi olemaan erillinen lisävehje, vaan kiinteä osa uutta ja päivitettyä Xbox 360:sta.

Ballmer kertoi paikalla olleille kihoille, että Microsoft tulee julkaisemaan ensi vuonna päivitetyn version Xbox 360:sta. Uusittu boksi tulee sisältämään ”vallankumouksellisen ja todella luonnollisen” uuden ohjaussysteemin, joka on jo nyt ”todella lähellä todellisuutta”, sekä pinon kameroita, jotka voivat tulkita pelaajan eleitä. Kuulostaako tutulta?

Lähde: Giant Bomb / TG Daily

Lisää aiheesta

Huhupartio: Natal onkin Microsoftin seuraava konsoli

Microsoft: Natal ei ole uusi konsoli, mutta samaa tasoa

Microsoft aikoo räjäyttää Natalin kaiken kansan tietoisuuteen

Lue myös

Pelitoimittaja suuttui taas pelaajille

Modern Warfare 2 on ensisijaisesti viihdettä

PC-pelaaja, ota pieni Street Fighter IV -maistiainen

Niin se on: ero Ghostbustersin versioissa on shokeeraava

Muropaketin uusimmat