Uusimmat

Mielipiteet jakaneen uuden toimintapelin kehittäjät puolustavat pelin varhaisjulkaisua

Kuva: © Private Division

25.04.2024 11:41 Muropaketin toimitus

Moon Studiosin uutukainen on saanut vaihtelevan vastaanoton.

Ori and the Blind Forest -peleistä parhaiten tunnettu Moon Studios julkaisi hiljattain uuden No Rest for the Wicked -pelin early accessissa, mikä on saanut pelaajilta vaihtelevan vastaanoton.

Erityisesti pelaajat ovat kritisoineet toimintapelin early access -varhaisjulkaisua, joka on tarjonnut pelaajien mielestä niin liian vähän sisältöä kuin paikoin takkuilevan suorituskyvyn.

Studion toimitusjohtaja Thomas Mahler saapui tosin puolustamaan varhaisjulkaisun tärkeyttä ja olevansa ”varma”, että yhä useampi peli julkaistaan näin tulevaisuudessa, uutisoi Eurogamer. Pelien muuttuessa entistä monimutkaisemmiksi ja haastavammiksi kehittää, varhaisjulkaisun tarjoama data on hänen mukaansa elintärkeää kehittäjille viedä peliä oikeaan suuntaan.

Mahlerin mukaan yhä useamman julkaisijan pitäisi ryhtyä hyödyntämään early access -julkaisuja, ja hän nosti erityisesti Sonyn ja Nintendon esimerkiksi tämän osalta.

”Peliala muuttuu nopeaa tahtia ja itsensä kahlitseminen 5-10 vuotta sitten tuttuihin asioihin rajoittaa liiaksi. Loppujen lopuksi ihmiset haluavat vain pelata erinomaisia pelejä”, Mahler totesi.

Muropaketin uusimmat