Uusimmat

Mielipiteitä jakava ominaisuus palaa myös Dead Island 2:ssa, kehittäjä vahvistaa

28.09.2022 12:49 Muropaketin toimitus

Ensi vuonna ilmestyvä toimintapeli pyrkii edelleen jonkinmoiseen realismiin, vaikka pelissä zombeja hutkitaankin.

Dead Island -pelisarjan toinen pääpeli ilmestyy viimeinkin ensi vuonna, peräti 12 vuotta ensimmäisen pelin jälkeen. Nyt Dambuster Studiosin kehittäjät ovat vahvistaneet, että jatko-osa tuo takaisin alkuperäisestä pelistä myös ominaisuuden, joka jakaa tiettävästi pelaajien mielipiteitä.

Kuten Kotaku uutisoi, myös Dead Island 2:ssa aseet hajoavat. Tuoreessa haastattelussa pelin kehittäjät perustelivat päätöstä realismilla.

”Ampuma-aseilla on panokset, joten melee-aseilla on kestävyys”, sanoi design-johtaja Adam Duckett. ”Olemme reiluja sen suhteen, sillä haluamme pelaajien tutkivan pelimaailmaa kokonaisen asearsenaalin kanssa.”

”Se myös auttaa pelin sävyn kanssa”, kommentoi puolestaan taidejohtaja Adam Olson. ”Koska tämä peli on yliampuva, haluamme sen pohjaavan tosimaailmaan. Toinen jalka realismissa, eli että aseet hajoavat, auttaa meitä vetämään muut osat peliä överiksi.”

Dead Island 2 ilmestyy 3. helmikuuta 2023 PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Stadialle. Peli sijoittuu karanteeniin asetettuun Los Angelesiin, ja sen kerrotaan esittelevän paljon uusia ominaisuuksia pelisarjaan.

 

Muropaketin uusimmat