Uusimmat

Minecraft jatkaa hurjaa voittokulkuaan – kaivoi suomalaista kultaa

02.07.2014 23:00 Jukka O. Kauppinen

Simcraft

Suomen pelialan edustajayhdistys FIGMA ry on myöntänyt rakentelua ja seikkailua yhdistävälle Minecraft-pelille kultalevyn. Peli on myynyt PlayStation 3 –alustalla jo yli 10 000 kappaletta, eikä tähän mennyt kuin kuusi viikkoa.

Kovien konsolimyyntien johdosta peli on noussut konsolimaailmassa jo suositummaksi kuin PC:llä, jolle peli alkujaan julkaistiin.

”Minecraftin vapaan ja luovan pelaamisen työkalut, monipuoliset rakentelumahdollisuudet sekä avoimen pelimaailman seikkailut ovat vedonneet monenlaisiin pelaajiin ikään katsomatta. Minecraft on kuin vastakohta kapeaksi rajatun pelimaailman pelattavuudelle tarjoamalla loppumattomasti uusia haasteita avoimen peliympäristönsä kanssa. Vain mielikuvitus on rajana sille kaikelle, mitä Minecraftin uskomattoman monipuolisessa maailmassa voi tehdä”, kommentoi Nordisk Filmin Piritta Äikäs-Kovasiipi.

Yksinpelin lisäksi Minecraft on myös pelattavissa kahdeksan pelaajan verkkomoninpelinä, jolloin pelaajat voivat yhdessä toteuttaa valtavia projekteja toisiaan avustaen. Minecraftia voidaan myös pelata neljän pelaajan moninpelinä samalla konsolilla jaetun ruudun pelitilassa.

Minecraft ilmestyy tulevana syksynä myös PS4- ja PS Vita -konsoleille. PS3-versio on ollut Suomen myydyimpien pelien listan ykkösenä lähes tauotta julkaisustaan saakka.

Lisätietoja: http://minecraft.eu.playstation.com/fi_FI/home

Lisää aiheesta

Suomen myydyimmät pelit viikolla 25/2014: FIFA sinnittelee Minecraftin kintereillä 

Matkalla Minecraftin maailmassa 

Minecraft: Xbox 360 Edition (Xbox 360)

Muropaketin uusimmat