Uusimmat

Minecraftista sai yllättävän tiukkaa netti-tosi-TV:tä!

11.05.2012 12:30 Miikka Lehtonen

Olen onnistunut pitkään välttelemään erilaisten Minecraft-superstarojen YouTube-kanavia, vaikka olen pelistä pitänytkin jo pitkään. Syykin on ollut selvä: miksi haluaisin katsoa kun joku tyyppi pelaa Minecraftia kun voisin itsekin pelata sitä? Mutta kävikin ilmi, että videot kaipasivat jotain suurempaa koukkua. Nyt se löytyi ja minä olen vuorostaan koukussa.

Kyseinen videobongaus kulkee nimellä Mindcrack Ultra Hardcore. Kyseessä on Mindcrack-serverin ilmeisesti tunnettujen Minecraft-pelaajien videosarja, jossa edetään hieman tosi-TV:n säännöillä. Jo viidennen kautensa äsken päättäneessä sarjassa lauma Minecraft-persoonallisuuksia saa aina jonkin haasteen, jota he yrittävät sitten toteuttaa Ultra Hardcore -säännöillä speksatulla serverillä.

Ultra Hardcorehan on modi, joka vaikeuttaa perus-Minecraftia monilla tavoilla. Siinä ei muun muassa saa kestopisteitä takaisin kuin tekemällä kultaisia omenoita tai parannuspulloja, mikä ei ole välttämättä aina se helpoin operaatio, joten yksi harha-askel ja sen seurauksena otettu putoamisvahinko voi olla lopulta todella ratkaiseva juttu. Ja haasteetkin ovat veikeitä. Eräällä kaudella neljän pelaajan piti tehdä yhteistyötä tappaakseen lohikäärme, toisella taas kilpailtiin soolona siitä, kuka selviää 12 miehen erämaahaasteesta viimeisenä eloonjääneenä voittajaksi. Kaikki aloittavat vain nyrkit aseinaan eri puolilla valtavaa maailmaa ja yrittävät sitten aseistautua ja rakennella itselleen mahdollisimman hyviä linnoituksia, jotta he selviäisivät muiden hyökkäyksistä.

 

Season 1 Episode 1 Guuden perspektiivistä

Kuulostaa ehkä vähän hölmöltä, mutta piru vieköön, minä olen koukussa. Kun pelaaminen ei ole päämäärätöntä kohellusta ja säännöt ovat äärimmäisen tiukat, kisasta tulee oikeasti jännittävää ja viihdyttävää katsottavaa. Hyvä alkupaikka on vaikkapa jokaisella kaudella mukana olleen nimimerkki Guuden YouTube-kanava, josta löytyvät hänen perspektiivinsä kaikkiin kausiin, sekä linkit muiden niillä mukana olleiden kanaville, joista tapahtumat voi katsoa heidän perspektiivistään. Ja juuri tämä on ehkä se hienoin juttu. Kun jossain jaksossa se itse seuraamasi tyyppi saa yllättäen kirveestä selkäänsä, on hauska mennä katsomaan kirvesmiehen kanavalta, miten tämä valmistautui itse haasteeseen ja lopulta löysi onnettoman uhrinsa.

Tutustukaa toki, voi sitä perjantainsa (teoreettisesti) huonomminkin viettää.

Linkki: Mindcrack Ultra Hardcore

Lue myös

Assassin’s Creed III ei pelkää näyttää myös ajan pimeämpää puolta

Miljardi Angry Birdsiä – Roviolta viimein jotain uutta?

Pelaa legaarista Wolfenstein 3D:tä selaimellasi

Sound Blaster Tactic3D Wrath – oivat langattomat kuulokkeet pelaajalle

Muropaketin uusimmat