Uusimmat

Mobiiliarvio: Boris: The Dark Survival on pätevä kauhuseikkailu, josta voi hyvin maksaa 80 senttiä

23.02.2020 09:28 Joonas Koivisto

Boris: The Dark Survival on Bendy And the Ink Machine -pelin maailmaan sijoittuva kauhuseikkailu, jossa ohjataan varsin paljon Hessu Hopoa muistuttavaa Boris-sutta. Peli sijoittuu samojen piirrosstudioiden käytäville kuin varsinainen peli. 

Tuoreessa mobiilipelissä Borista jahtaa mustehirviö, jota täytyy vältellä samalla kun kentistä etsitään esineet, joiden avulla pääsee seuraavaan kenttään.

Kuoleminen on pelissä pysyvää ja kentät generoituvat aina uudestaan.

Boris: The Dark Survivalin kontrollit ovat varsin yksinkertaiset. Hahmoa ohjataan näytön vasemmalla puoliskolla virtuaalisella analogitatilla ja toisella puoliskolla on juoksunäppäin. Juokseminen on ainoa tapa päästä hirviötä karkuun, mutta kykyä juosta on rajoitettu ja joka tasolla on vain pari pistettä, joista saa voimansa takaisin.

Grafiikka onnistuu välittämään pelin maailman hienosti ja suorituskyky on kiitettävä. Ainoan pienen miinuksen pelille voi antaa ohjaamisen kankeudesta. Tiukoista tilanteista pakeneminen ei aina ole kovinkaan helppoa, kun virtuaalisen ohjauksen käyttö on suhteellisen kankeaa.

Boris: The Dark Survivalia voi hyvin suositella Bendy and the Ink Mahcinen estetiikan ystäville. 80 sentin hinta on perusteltu, sillä peli ei kiusaa mainoksilla tai millään muullakaan ylimääräisellä, ja kokonaisuus tuntuu viimeistellyltä.

Hippaleikki on saatavissa iOS:lle ja Androidille sekä PC:lle.