Uusimmat

Monday Night Combatin PC-versio julkaistiin Team Fortress 2 -herkuilla höystettynä

25.01.2011 14:45 Miikka Lehtonen

Tätä hetkeä on moni PC-peluri odottanut! Domeltakin viime kesänä peukun pokannut ja siitä lähtien lukuisia Xbox 360 -pelaajia ilahduttanut Monday Night Combat on julkaistu PC:lle. Kuten näissä tapauksissa usein käy, PC-versiosta tuli samalla se pelin paras versio ja pakkohankinta TF2-addikteille.

Uber Entertainmentin Monday Night Combat on mitä mainioin nettiräiskintäpeli, jossa kaksi kuuden joukkueen pelaajaa kilpailee toisiaan vastaan ikään kuin DotA:n 3rd person shooter -versiossa. Kuulostaako hämärältä? Sitä se myös on, mutta jos haluat tietää enemmän, tutustu toki peliin esimerkiksi arvostelumme myötä.

Peliä ehdittiin betatestaamaan Steamissa useiden viikkojen ajan siitä syystä, että Uberin pojat halusivat tehdä PC-käännöksen kunnialla. Monia pelin osa-alueita on tuunattu, aseiden ominaisuuksia on muutettu ja kontrolleja hiottu. Nopean testisetin perusteella hauskalta tuntuu.

Ja jos tämä ei vielä kuulosta tarpeeksi hyvältä, niin miten olisi tämä: jos ostat pelin ennen helmikuun 1. päivää, saat mukaan Team Fortress 2 -esineitä Monday Night Combatiin ja Monday Night Combat -esineitä Team Fortressiin. Kova paketti, mikäli nettiräiskintä kiinnostaa!

 

Linkki: Monday Night Combat Steamissa.

Lisää aiheesta

Monday Night Combat (Xbox 360)

Raskaan sarjan Youtube-seikkailu Team Fortress -hengessä

Team Fortress 2 + My Little Pony = ?!?

Team Fortress 2 + Persona 4 = hillittömän riemukas video

Muropaketin uusimmat