Uusimmat

Mortal Kombatin PC-pelureille tyhjä arpa: peliä ei enää tueta

21.01.2016 17:00 Miikka Lehtonen

Nytpä tuli Mortal Kombat X:n PC-versiolle niin sanotusti fatality. Pelin PR-edustaja on vahvistanut, että peliin hartaasti odotettu päivitys ja sen kylkiäisenä julkaistavat lisäsisällöt nähdään vain konsoliversioilla.

Tämä edustaa melkoista muutosta aiempaan linjaukseen, sillä NetherRealm Studiosin ja WB Interactiven edustajat lupailivat aikaisemmin täyttä tukea PC-versiolle. Nyt kävi siis toisin, sillä tuleva Kombat Pack 2, joka sisältää muun muassa Alien-elokuvien xenomorphin ja Texas Chainsaw Massacre -leffan moottorisahamurhaajan, jää konsoliversioiden yksinoikeudeksi.

Tämä nyt ei yksistään olisi mikään suunnaton juttu, sillä kysehän on maksullisesta lisäsisällöstä, jota ilmankin pärjää. Samaan syssyyn vain julkaistaan peliä tasapainottava päivitys, joka muun muassa tuunaa nettikoodin ehommaksi. Moni pelaaja on valitellut tahmaavista ja lagaavista matseista, mikä on tietenkin tappelupelissä vähän huonompi juttu.

Lopultahan kyse on tietenkin matematiikasta. PC-version päivittäminen ja tukeminen maksaisi rahaa, ja kun suuri osa PC-pelureista hyödynsi Steamin rahat takaisin -palautuspalvelua pelin katastrofaalisen julkaisun jälkeen, yhtälö ei taida ihan toimia. Todella paska juttu silti niiden kannalta, jotka ovat peliä vielä tukeneet ja pelailleet. Kuten arvata saattaa, pelaajat ovat kertoneet pettymyksestään niin netin keskustelupalstoilla kuin Mortal Kombatin virallisilla foorumeillakin.

Lähde: Mortal Kombatin viralliset foorumit