Mount & Blade: Warband julkaistaan huomenna

29.03.2010 15:30 | Kalle Lahtinen | 70

Turkkilaisen TaleWorldsin kehittämä Mount & Blade: Warband -laajennus odottaa pelaajia jo aivan kulman takana. Peliä on testattu viimeisen parin viikon ajan ahkerasti betassa, joten huomenna nähdään mitä valmis peli meille tarjoilee.

Warband lisää suosittuun indie-seikkailuun moninpelitaistelut, ehostaa kampanjaa sekä uusii pelimoottoria graafisesti. Uudessa kampanjassa taistellaan Caldarian kuninkuudesta niin ratsu- kuin jalkaväkijoukkojen voimin.

Mount & Blade: Warband julkaistaan PC:lle 30.3.

Lisätietoja: Mount & Blade.

Lisää aiheesta

Mount & Blade 1.0 (PC)

Mount & Blade -haastattelu – katsaus TaleWorlds-studion uumeniin

Mount & Blade -seikkailun ensimmäinen laajennus eDomen syynissä

Lue myös

Arvostelu: Shattered Horizon (PC)

Maailman paras WoW-kilta nyt Suomesta

Myös StarCraft II päivittyy heti

Suomalainen vaihtoehtotodellisuuspeli haastaa etsimään kidnapatun tytön

Keskustelu

Steamista löytyy Warband (29,99). Sieltä löytyy myösk alkp. Mount And Blade, mutta tosi kallis (29,99). Steamissa usein viikonloppusin hyviä tarjouksia, joten niitä kannattaa tarkkailla.

MIstä kaupasta saan ostettua mount and bladen? (en tarkoita warbanditsia)
Olen yrittänyt etsiä mutta en ole löytänyt.

Hienoa! Betatestaajana voin sanoa, että peli on pientä viilausta vaille valmis, ja päivityksiä on tullut suunnilleen viikon välein.
Tietääkös kukaan tuleeko tätä Suomeen kauppojen hyllyille?

PS. Olen myös Suomiklaanin johtaja, nimemme on Perkele, ja minut voi löytää Taleworldsin foorumeilta. Klaaniin on vapaa liittyminen, nytten varmaan aletaan karsimaan sen mukaan omistaako Warbandin vai ei. Kiitos :D

Hienoa, kyllä menee heti ostoon. Aiempi M&B on edelleen yksi suosikkipeleistäni, tosin Modattuna, sillä Vanillaversio ei yksinkertaisuudellaan jaksa kamalasti innostaa.

Vielä kun päästäisiin eroon RGL ja tallennuserroreista.. Nyt kun esim. lempimodiani Sword Of Damoclesia on mahdotonta pelata, kun se kaatuu melkein joka taistelun jälkeen tallentaessa :(

Beta-testaajana voin sanoa ettei peli ole vielä läheskään julkaisukunnossa. Bugeja löytyy sitä mukaa kun pelaa, omasta mielestäni saisivat lykätä julkaisua vielä kuukaudella.

Itse olen viettänyt joskus 3 päivän pelisession ihan vain uuden mount&blade modin takia… Pelaan edellen viikottain. Warbandi on pakko-ostos! Youtubesta olen seurannut warband videoita jo kaksi kuukautta.

Tätä tullu väännettyä betassa jo pitempään. Hyvää mättöä riittää, varsinkin jos tutulla porukalla pelailee ja TS tai muu huutomatka toisiin. Kuolema, tai ainakin tajuttomuus x), iskee pelihahmoon harvinaisen helposti. Tuurillakin on merkityksensä, mutta ennenkaikkea taito ja taktiikka ratkaisee tässä pelissä. Koomisilta tilanteilta ei voi välttyä ja kunnon taisteluista tykkääville hupia on varmasti koko rahan edestä vaikkei pärjäiskään aina.

Peli meni tilauksillekin jo jokin aika sitten useammallakin tutulla, joten tätä on kyllä odotettu vesi kielellä. Aikaisempaa versiota tullut pelattua tuntimäärällisesti aivan järkyttävän paljon, koska kyseessä oli sopivilla modeilla paras hiekkalaatikko-tyylinen roolipeli mihin olen törmännyt. Näyttäisi ainakin betan perusteella samanlainen modaus olevan mahdollista tämänkin lisärin jälkeen, joten eiköhän jatkossa nähdä taas entistä hienompia hiekkalaatikoita.

Nam nam nam! Jo perus mountti on yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä..

Muropaketin uusimmat