Uusimmat

Murhia ja mysteerejä Still Life 2 -seikkailussa

10.02.2009 14:15 Jukka O. Kauppinen

Vuonna 2005 ihastuttanut mysteeriseikkailu Still Life saa yllättävää jatkoa, pitkän tauon jälkeen. Tyylillisesti ja sisällöllisesti viehättänyt murhamysteeri jatkuu pelottavissa merkeissä. Miten käy, kun toimittaja uppoutuu liiankin syvälle Yhdysvaltoja riivaavan sarjamurhaajan haasteeseen?

Pelistä itsestään ei ole kerrottu juurikaan detaljeja, mitä nyt että murhamysteeristä on kyse ja päähenkilö on naispuolinen toimittaja.

Joten annetaan kuvien hoitaa puhuminen toistaiseksi:

Peli ilmestyy kevään/kesän mittaan PC:lle.

Lisätietoja: http://www.stilllife-game.com

Lisää aiheesta

Still Life (pc, Xbox)

Hyvin kirjoitettu tarina ja tehokas tunnelma tekevät Still Lifen mysteerien ja puzzlejen ratkonnasta miellyttävää, kevyttä aivojumppaa – joskin tapahtumat on nivottu synkkiin ja jopa raakaan pakettiin, jossa pelaajan on mietittävä asioita rikostutkijan näkökulmasta. Ongelmat selviävät pakostakin, sillä kohtauksista ei pääse eteenpäin ennen kuin tarinalle välttämättömimmät toimet on suoritettu. Pelin kantava teema on kuitenkin se, että pelaaja voi yleensä suoriutua tilanteesta toiseen minimivaivallakin, mutta asioihin voi tutustua myös syvemmin. Ja jälkimmäinen kannattaa, sillä tarjolla on miellyttävintä klassista mutta modernein keinoin toteutettua seikkailua aikoihin.

Lue myös

Apple antoi kenkää Bush-kenkäpelille

Arvostelu: Mirror’s Edge (PC)

MMO-draamaa EVE Onlinessa: kaksoisagentti tuhosi jättikorporaation

Mopo keulii huikeissa Dead Rising 2 -kuvissa

NHL Arcade – ladattavaa pikkulätkää Xboxilla ja PS3:lla

Muropaketin uusimmat