Uusimmat

Musiikkiraketit iskevät Xbox Liveen

11.04.2007 11:34 Miikka Lehtonen

Mitä saa kun yhdistää raketteja, ilotulitusta, rytmiä ja remixattuja versioita klassisista sävellyksistä? Tämän viikon Xbox Live Arcade -peli Boom Boom Rocketin.

EA:n julkaisema Boom Boom Rocket on brittiläisen Bizarre Creationsin uusin ja innokkaasti odotettu Xbox Live Arcade -viritelmä. Odotusta selittää aihepiirin ja omaperäisyyden lisäksi se, että Bizarren aiempaan tuotantoon kuuluvat suosittu Project Gotham Racing ja kenties kaikkein legendaarisin Xbox Live Arcade -peli, Geometry Wars.

Pelin tarkoituksena on räjäytellä raketteja musiikin tahtiin ja tuottaa näin komeita ilotulituksia. Kuten Bizarren nimen perusteella voisi arvella, komea grafiikka on yksi suurimmista myyntivalteista. Geometry Warsin tavoin yksinkertainen ja värikäs pelattavuus nappaa mukaansa ja hetken kuluttua pelin parissa on vierähtänyt jo tunteja.

Kirjoitushetkellä jo Euroopassakin julkaistua Boom Boom Rocketia voi testata ilmaisen demon muodossa, joskin täysiverinen, kaksinpelin sisältävä versio kustantaa 800 Microsoft-pistettä.