Uusimmat

Näe huippusalainen sammakkoteknologia – Crysis 3 videolla

12.08.2012 17:00 Juho Anttila

Toad

’Pyöriikö siinä Crysis?’ on lausahdus, joka on jäänyt elämään pelimaailmaan, ehkä pysyvästi. Niin komea ja samalla raskas oli CryEngine 2, ihan ensimmäistä Crysista pyörittänyt pelimoottori. Vaikka CryEngine 3:n ensiesiintyminen ei ollutkaan aivan samanlainen loikka eteenpäin, jatkaa Crytek graafisen kehityksen terävimmässä kärjessä.

Ensi vuoden helmikuussa ilmestyvää Crysis 3 -räiskintää varten yritys on venyttänyt pelimoottorinsa rajoja entisestään. Pelistä on nyt julkaistu teknologiatraileri, joka esittelee CryEngine 3:n suoraan sanottuna aika huikean näköisiä ominaisuuksia. Väittämän mukaan video sisältäisi ihan aitoa pelikuvaa. Uskaltaisikohan uskoa.

Videolla esitellään sellaisia termejä kuin ”tessellated vegetation”, ”dynamic water volume caustics” sekä ”unlimited particle effects lighting”. Muinaiskreikan osaamiseni on pahasti ruosteessa, joten en osaa sen tarkemmin tulkata, mitä nämä termit tarkoittavat, mutta kylläpä osaakin näyttää hyvältä. Ai niin, mitä ihmettä tarkoittaa otsikossa mainittu sammakkoteknologia? Katsokaa ihmeessä traileri loppuun saakka.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Crysis 3 esiteltiin virallisesti – ilmestyy 2013

Guerrilla ja Crytek kohti seuraavaa sukupolvea

BattleMecheissä on CryENGINE3-fuusioreaktori

Lue myös

Unit 13 (PS Vita)

Far Cry 3 – ohjaaja kertoo hulluudesta ja kauneudesta

Helpotuksen huokaus: Greg Zeschuk ei jättänytkään BioWarea

Sleeping Dogsin PC-traileri vilauttaa niitä ”upeita juttuja”