Uusimmat

Näin ajellaan uudessa Need for Speedissä

08.08.2012 10:45 Jukka O. Kauppinen

Kuten keväämmällä E3:ssa jysäytettiin, Criterion-studio työstää parhaillaan uutta versiota vanhasta kunnon Need for Speed: Most Wanted -ajopelistä. Ensi syksynä julkaistavasta kaahailusta on julkaistu uusi gameplay-video, jolta saa vähäsen makua tulevasta.

Kuten tuolloin kerroimme,

Electronic Arts julkisti Criterion Gamesin uudistavan kaikkien aikojen suosituimman ja parhaiten myyneen Need For Speed -pelin: Need for Speed Most Wantedin. Täysin uudelleen suunniteltu peli tarjoaa pelaajille avoimen maailman täynnä jännittävää toimintaa. Pelaajat voivat ajaa minne tahansa, löytää upeita piilopaikkoja, haastaa ystäviään ja kilpakumppaneitaan tai vain hengata ja ajaa karkuun poliiseja. Kaikki mitä he tekevät vaikuttaa tavoitteeseen – ykköseksi nousuun omalla Most Wanted listalla.

Need for Speed Most Wanted -maailmassa on vain yksi sääntö: kilpa-ajoa ilman sääntöjä. Jokaisella kisalla on alku ja loppu – mutta se miten maaliin pääsee on itsestä kiinni. Most Wanted -kuskiksi ei pääse vain voittamalla kisoja. Pelaajat ansaitsevat kaikista teoistaan Speed Pointseja, jotka nostavat heitä Most Wanted -listalla. Autolog 2.0 nostaa intensiivisen kilpailun keskeiseksi osaksi pelikokemusta – aina on jotain tekemistä, joku jonka voi haastaa.

Olkaat hyvät:

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Lisää aiheesta

Need for Speed: The Run (PC, PS3, Wii, Xbox 360)

Shift 2 Unleashed (PC, PS3, Xbox 360)

Need For Speed: Hot Pursuit (PC, PS3, Wii, Xbox 360)

Lue myös

Dead or Alive 5:n tekijät tietävät mikä on tärkeää: tissit

Endless Space (PC)

Roccat Isku – upea ja jopa rönsyilevä pelinäppis

World of Battleshipsistä tuli World of Warships