Uusimmat

Näinkin voi käydä early access -pelille: Ei yhtäkään päivitystä vuosiin, nyt peli poistetaan myynnistä

24.11.2022 13:59 Muropaketin toimitus

The Last Leviathan poistuu ainakin GOG.comista tänään, todennäköisesti myös Steamista.

Early access -julkaisut ovat muuttuneet tavanomaisiksi pelimaailmassa, ja monet pelit ovat saatavilla varhaisversiona kuukausia tai jopa vuosia ennen virallista valmistumista. Tuore esimerkki kertoo kuitenkin, miten huonosti early access -pelille voi käydä.

PC Gamer kertoo, että indiestudio Super Punk Gamesin kehittämä fantasiamaailman sandbox- ja simulaattoripeli The Last Leviathan poistetaan tänään kokonaan jakelusta. Peli julkaistiin aikanaan varhaisversiona jo vuonna 2016, ja se sai pelimediassa positiivista huomiota osakseen.

Edellinen päivitys peliin saapui kuitenkin vuonna 2019, jonka jälkeen The Last Leviathan on pysynyt early access -julkaisuna ilman mitään tietoa pelin kohtalosta. Nyt se tullaan poistamaan jakelusta ainakin GOG.comissa, ja todennäköisesti myös Steamissa. Poiston pitäisi tapahtua tänään 24. marraskuuta, minkä jälkeen peli pysyy GOG-ostajien saatavilla, mutta sitä enää myydä.

The Last Leviathan poistuu myynnistä julkaisijan toiveesta, eikä tämän kummempaa selitystä ole tarjottu. Näyttää käytännössä siltä, että lupaava peli on yksinkertaisesti hylätty, eikä lopullista versiota koskaan julkaistu.

Muropaketin uusimmat