Uusimmat

Namco teki vuoden likaisimman tempun

09.02.2009 12:02 Jukka O. Kauppinen

Vuoden ilkeimmän ja törkeimmän pelitakinkäännöksen palkinto näyttää menevän jo alkuvuodesta Namcolle. Tunnetun pelitalon tuoreimman vetäisyn tylyyttä kun on varmaan – toivottavasti – melko vaikea ylittää.

Kalifornialainen Bottlerocket-studio näet työsti Namcolle PS3/Xbox 360 -peliä nimeltään Splatterhouse. Namco kuitenkin nappasi projektin viime metreillä Bottlerocketilta, jopa samana päivänä kun pelin ensimmäinen traileri julkaistiin yleisölle. Seuraavaksi Namco aikoo kehittää pelin loppuun omilla työntekijöillään. Bottlerocketille ei jäänyt käteen kuin velkoja ja konkurssi.

Kaiken lisäksi Namco oli jo sisäänajanut omia duunareitaan Splatterhouseen Bottlerocketin kustannuksella. Namcolaisia oli ollut ”avustamassa” pelin kehitystä, joskin Bottlerocketin kaverien mukaan he olivat olleet lähinnä tiellä. Ja jotta loukkaus olisi täydellinen, Namco on jo aloittanut Bottlerocketin väen värväämisen ja saattaa jopa vuokrata työtiloja Bottlerocketin pian entisestä toimistorakennuksesta.

Uskomatonta tylytystä. Viedään matto pienen studion alta aivan viime metreillä, ajetaan firma konkurssiin ja yritetään värvätä sen työntekijät. Paska veto.

eDomen saamien sisäpiiritietojen mukaan Kotakun huhuksi luokiteltu uutinen on valitettavasti täyttä totta. Kaikki Bottlerocketin työntekijät on jo jouduttu irtisanomaan.

Lisätietoja: Rumor: Namco Yanks Splatterhouse From Bottlerocket

Lue myös

Arvostelu: Mount & Blade 1.0 (PC)

Arvostelu: Rise of the Argonauts (PC, PS3, 360)

Fallout 3:n ladattava lisäsisältö myöhästyy

Nintendo asetti DS:n myyntitavoitteen 150 miljoonaan

Sony uskoo yhä PS3:n kymmenvuotissuunnitelmaan