Uusimmat

Nathan Drake seikkailee nyt myös PlayStation 4:llä

07.10.2015 21:00 Jukka O. Kauppinen

Ja kuten ehkä Domen ennakoista huomasittekin, Nathan Draken seikkailut on remasteroitu uudelle alustalle. Ja nyt julkaistukin.

Lainataan hypeä:

”Vahvaan tarinankerrontaan, monipuolisiin henkilöhahmoihin ja Hollywood-tyylisiin toimintakohtauksiin panostava Uncharted-pelisarja johdattaa pelaajan kohti maailman eksoottisimpia maisemia ja tarunhohtoisia aarteita. Kokoelma sisältää tähän asti julkaistut kolme Uncharted -peliä ensimmäistä kertaa yksissä kansissa.

Uncharted-pelisarja kertoo päähenkilö Nathan Draken matkasta maailman parhaimmaksi aarteenmetsästäjäksi. Nathan Draken hahmo on inhimillinen jokamiehen sankari, joka erehtyväisyydessään asettaa itsensä ja läheisensä toistuvasti vaaraan tavoitellessaan El Doradon kultakaupunkia ja muita myyttisiä aarrekätköjä. Lajityyppinsä kärkeä edustava Uncharted tarjoilee pelaajalle mukaansatempaavaa toimintaviihdettä, joka häilyy pelin ja elokuvan rajamaastossa.”

Uncharted-pelikokoelma sisältää ensimmäiset kolme Unchartedia teknisesti päivitettyinä versioina. Lisäksi peleissä on uusia palkintoja, vaikeustasoja sekä valokuvatila.

Uncharted: A Thief’s End eli sarjan neljäs ja viimeinen peli julkaistaan keväällä 2016.

Lisätietoja: PlayStation.fi

 

 

Lisää aiheesta

Uncharted-pelit kuuluvat tämän päivän videopelien ja etenkin sankarillisten seikkailujen aatelistoon. Monesta hyvästä syystä. Taitavasti käsikirjoitetut ja kiinnostavat pelit ovat tuoneet pelaamiseen elokuvallista kerrontaa hyvällä tavalla, ja harva peli pursuaa samalla tavalla herkullista Indiana Jones -henkistä seikkailua. Ja kuten nykytyyliin kuuluu, Unchartedit nauttivat nyt oikein reippaasta annoksesta remasteroitua comebackia.

Lue koko artikkeli: Uncharted: The Nathan Drake Collection modernisoi upeat seikkailut PS4:lle

“PlayStation 4:llä on nyt paljon pelaajia, joilla ei ollut aiemmin PlayStation 3:sta”, perustelee Naughty Dog –studion Arne Meyer pelisarjan PS3-versioiden remasterointia.

“Kokoelma sitoo langat yhteen ja tarjoaa uusille pelaajille syvemmän ymmärryksenhahmoista ja heidän motivaatioistaan ennen kuin he siirtyvät Uncharted 4:n pariin.”

Lue koko artikkeli: Unchartedin ytimessä – The Nathan Drake Collection sitoo langat yhteen, haastattelussa Naughty Dog

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat