Uusimmat

NHL 15 nappasi jo tuplakultaa

29.09.2014 14:30 Jukka O. Kauppinen

FIGMA on myöntänyt NHL 15 -jääkiekkopelille kerralla kaksi kultalevyä tunnustuksena uuden lätkän myynneistä. Peli on myynyt hetkessä yli 10 000 kappaletta sekä PlayStation 4:llä että PlayStation 3:lla.

NHL 15 on ensimmäinen PlayStation 4:llä kultamyyntiin yltänyt peli.

”EA SPORTS NHL 15 on uuden sukupolven jääkiekkopelien alku ja olemme iloisia, että kiinnostus suomalaisten jääkiekkofanien keskuudessa on edelleen erittäin vahvaa”, kehuu EA Sportsin pohjoismaiden tuotepäällikkö Nicklas Mether.

NHL 15 on saatavilla PlayStation 3-, PlayStation 4-, Xbox 360- ja Xbox One -pelikonsoleille.

Lisätietoja: www.figma.fi

Lisätietoja: www.easports.com/fi/nhl

Lisää aiheesta

NHL 15 –haastattelu – enemmän älyä, enemmän fysiikkaa 

Dome ehätti jututtaa kotvasen EA Sportsin NHL-jehu Andy Agostinia, joka kertoo meille hieman pelin olemuksesta ja uuden sukupolven konsolien tarjoamista kehitysaskeleista tekoälyn ja fysiikan parissa. Juttu kiertää myös KHL:n ja Liigan kautta suomalaisten jäähallien kuvaukseen sekä Jokerien ja Vaasa Sportin tuomiin muutoksiaan aivan pelikehityksen loppusuoralla.

NHL 15 (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Nopeasti kehitystahdista huolimatta Kanadassa on keskitytty juuri oikeisiin asioihin, niihin joiden ansiosta peli sekä tuntuu että näyttää jääkiekolta. Peliin on tehty pieniä viilauksia ja lisäilyjä sinne ja tänne, kaikenlaista mitä ei osannut kaivata ennen kuin ne koki konkreettisesti. Niiden ansiosta NHL 15 todella näyttää ja tuntuu uuden alun kiekkoilulta.