Uusimmat

Nintendo mukana tiedekeskus Heurekan uudessa näyttelyssä

04.02.2009 15:30 Jukka O. Kauppinen

Tiedekeskus Heurekan uutuusnäyttely Liiku ja pelaa! esittelee uusia, erilaisia ja  innovatiivisia tapoja liikkua. Näyttelyn tarkoituksena on innostaa kävijät –  sellaisetkin joille liikunta on vierasta – liikkumaan, leikkimään, pelaamaan ja  olemaan yhdessä. Ei siis mikään ihme, että myös Nintendon Wii -konsoli on vahvasti kuvassa mukana.

Liiku ja pelaa! -näyttely on suoraan sanoen juuri oikea paikka Wii-konsolille ja sen uusille liikuntapeleille. Ovathan Wii Sports ja Wii Fit -pelit tuoneet pelaamiseen ja kuntoiluun aivan uudenlaista fyysisyyttä ja meininkiä.

2006 julkaistu Wii-konsoli on nykysukupolven konsolien myynein ja menestynein pelikone, jonka hupaisimpiin peleihin lukeutuu konsolien mukana saatava Wii Sports -pelipaketti. Peliä ohjataan TV:n kauko-ohjainta muistuttavalla langattomalla  ohjaimella, jolla lyödään niin kuin golf-, baseball- tai tennismailalla tai jäljitellään  keilaamisen liikeratoja.

Wii Fit -kunto-ohjelma puolestaan tuli kauppoihin huhtikuussa 2008, minkä jälkeen se on ollut Suomessakin jatkuvasti myyntitilastojen kärjessä. Tasapainolaudan avulla pelattava kuntoilupeli haastaa ihmiset kuntoilemaan aivan uudella tavalla. Tasapainolauta on varustettu liikkeentunnistimella ja sen päälle astuessaan pelaajat voivat suorittaa monipuolisia kuntoharjoitteluja televisioruudun edessä.

Lisätietoja: www.liikujapelaa.net

Lisää aiheesta

Kas näin pyörii Wii-peppu ja Wii-peppu pyörii näin

Wii Fit – kuntoilua johon ei kyllästy?

Wii Fit (Wii)

Wii kokeilussa osa 3: pelit

Wii kokeilussa osa 4: lisää pelejä

Lue myös

Arvostelu: Tom Clancy’s EndWar (DS, PSP)

Mass Effect 2 myös PlayStation 3:lle ja pino muita EA-uutisia

NATO haluaa SimAfganistanin

Piraatilla pokkaa: ethän levitä kräkättyä kräkkiohjelmaa?

Sims 3 julkaistaan 4. kesäkuuta!

Muropaketin uusimmat