Uusimmat

No Man’s Sky -kehittäjä sai tappouhkauksen perhosten vuoksi

20.07.2018 20:56 Muropaketin toimitus

Poskettoman kovan hypetyksen uhriksi joutunut No Man’s Sky oli julkaisunsa aikoihin monelle niin kova pettymys, että kehittäjät saivat pelaajilta tappouhkauksia.

Jos joku asia liittyy mielikuviin pelaajista, on se ihmeellisen huono käytös täysin mitättömiin asioihin liitettynä. Tästä tietää kaiken avaruuspeli No Man’s Sky’n kehittäjä Sean Murray.

No Man’s Sky oli ilmestyessään niin syvällä hypetyksen syövereissä, että keskeneräiseltä tuntuva peli ajautui pelaajayhteisön hampaisiin.

Nyt Murray on kertonut The Guardian -julkaisun haastattelussa millaista pelin julkaisu oikein oli. Hän sanoo tilanteen käyneen hyvin henkilökohtaiseksi – jopa siinä määrin, että kehitystiimi joutui tappo- ja pommiuhkauksien uhriksi.

Siis videopelin tähden.

“Sain tappouhkauksen jopa sen vuoksi, että alkuperäisessä trailerissa oli perhosia joita ei itse pelissä näkynyt. Muistan miettineeni, että jos lähettelet tappouhkauksia perhosten vuoksi, saatat olla todella ikävä tyyppi”, Murray lausuu.

Murray kertoo tiiminsä keskittyneen positiivisiin kommentteihin.

“Näille ihmisille on ilo tehdä pelejä. Tuntuu siltä, että ympärillä on joukko vihaisia ihmisiä, mutta siellä takana on ryhmä muitakin pelaajia. Haluan kommunkoida ja tehdä juttuja suoraan heille.”

No Man’s Skyn valtava NEXT-päivitys julkaistaan 27. päivä heinäkuuta. Samana päivänä julkaistaan pelin Xbox One -versio.