UUSIMMAT

No Man’s Skyn PC-versio sai kokeellisen korjauspaketin

17.08.2016 10:00 | Juho Anttila

Vuoden hypetetyin pelikokemus, No Man’s Sky, on aiheuttanut julkaisunsa jälkeen melkoisesti porinaa. Keskustelu siitä, onko pelin sisältö ihan sitä, mitä luvattiin, käy kuumana. Lisäksi pelin PC-versio osoittautui teknisesti melkoiseksi raakileeksi.

Tiimi paiskii kuitenkin töitä kovasti korjatakseen ongelmat. Pelin PC-versio onkin juuri saanut muhkean kokeellisen korjauspaketin, jonka pitäisi helpottaa pahimpia teknisiä ongelmia. Päivityspaketti korjaa niin suorituskykyongelmia kuin myös prosessoritukea sekä auttaa palauttamaan joidenkin pelaajien korruptoituneita pelitallennuksia.

Tätä kirjoittaessa päivitys on vielä kokeellinen ja sitä kautta asennettavissa vain mutkan kautta. Siihen saakka, kunnes päivitys julkaistaan virallisesti, siihen pääsee käsiksi Steamin betatestitoiminnallisuuden kautta avaamalla No Man’s Sky -asennuksen asetukset Steamissä ja valitsemalla 3experimental-nimisen testin.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.no-mans-sky.com

Lisää aiheesta

No Man’s Skyn tekijä: paineet olivat valtavat

Keskustelu

@Blood
Niinpä. AAA hinta indie pelistä, ei kiitos. Indie pelin hintana, mahdollinen kyllä. Rahani menee My Summer Car pelille tässä kilpailussa.

Hinta pitäs vähintään halkaista kahtia, jotta ostoa tulisi harkittua. Tylsää toistoa koko peli.
Planeetat suurin piirtein samaa ja autiota. Tuohon hintaan ei sitten millään lähde ostoon.

Ihan hyvä, että ottaa aikansa. Tuo on kieltämättä aika keskeltä halkia peli, rehellinen mielipide vaatii sulattelua sen kaiken keskellä. Puutteita on, mutta niin myös positiivisuutta.

Koskahan tulossa NMS arvostelua? :-)

Moi,
Työn alla. Tulee… Sitten kun se on arvostelijan mielestä valmis.
-jok

Muropaketin uusimmat