Uusimmat

Noir-henkinen Elite Dangerous -sarjakuva – ja hyvä äänimodi

23.04.2015 23:50 Jukka O. Kauppinen

Elite Dangerous –avaruuspelin fanit ovat varmaankin jo löytäneet Lee Hutchinsonin Fangs-sarjakuvan jo aikaa sitten, mutta vinkataan siitä nyt muillekin. On näet todella tyylikästä ja tunnelmaa puhkuvaa scifi-sarjakuvaa avaruuden upeista syvyyksistä.

Harmi että sitä on vasta viisi jaksoa mutta kyllähän näin hienojen ja fiilistä puhkuvien juttujen ideointi, käsikirjoittaminen ja piirtäminen aikaa vaatii. Tutustukaa ihmeessä!

 

Elitistien kannattaa tutustua myös todella mainioon ja hyväksi kehuttuun Eliten modiin nimeltään The Elite: Dangerous Voice Pack. Se on käytännössä puheentunnistusohjelma, jonka avulla alustaan voi komentaa tavallista monipuolisemmin. Jos mielikuvitukselle annetaan vähän kyytiä, niin sehän on oikeasti tekoälyjärjestelmä tai pikemminkin kaunis, ihanainen virtuaalipersoona ASTRA, joka on matkakumppanisi ja apulaisesi matkoilla avaruuden syvyyksissä.

ASTRAa voi myös kustomoida monilla eri henkilöllisyyksillä, joita tylsis saattaisi sanoa vain erilaisiksi äänipaketeiksi. Oikeastihan ne ovat tietysti aivan erilaisia tekoälypersoonia!

 

Voice Packin perussetti maksaa viisi puntaa. 15 punnalla saa sekä perusohjelman että ison, ison kasan lisä-ääniä eikun siis tekoälypersoonia.

Lisätietoja: https://fangs.bigdinosaur.org/

Lisätietoja: http://www.elitedangerousvoicepack.com