Uusimmat

Nyt voit napata talteen Assassin’s Creed: Syndicaten sekä kehutun korttipelin kokonaan ilmaiseksi

23.02.2020 08:37 Muropaketin toimitus

Epic Game Store tarjoaa vielä ensi viikon torstaihin saakka ilmaiseksi Assassin’s Creed: Syndicatea sekä korttipeli Faeriaa ilmaiseksi.

Kuten kerroimme muutaman vuoden takaisen arvostelun yhteydessä, kertoo neljä tähteä ansainnut Assassin’s Creed: Syndicate tarinan Fryen kaksoissisaruksista. Evie ja Jacob ovat nuoria assassiineja, jotka on komennettu palvelemaan Lontooseen. Euroopan suurkaupunki on jo vuosien ajan ollut temppeliherrojen linnoitus, johon assassiineilla ei ole ollut asiaa. Temppeliherrat hallitsevat kaupunkia rautaisella otteella yhdessä liittolaistensa, Lontoon katujengien. Assassiinit on pakotettu kaupungin laitamille helppoja saaliita napsimaan.

Tähän tulee muutos, kun ennakkoluulottomasti ja kuumapäisesti ajattelevat nuoret assassiinit päättävät, että he ovat kyllästyneet munattomaan asemasotaan. Ei sitä elämässä voita, ellei ota riskejä, Fryet ajattelevat, ja julistavat sodan koko Lontoolle.

Faeria on puolestaan digitaalinen korttipeli, jonka kokoelma kattaa peräti 300 eri korttia. Pelit voi ladata talteen täältä. Ensi viikolla tarjolle tulee puolestaan Inner Space.

Muropaketin uusimmat