Uusimmat

Nyt voit ostaa 1990-luvun klassikkopelejä Wolfenstein 3D:n ja Doomin kehittäjältä

03.07.2018 10:11 Muropaketin toimitus

Wolfenstein 3D:n ja Doomin kehittäjänä tunnettu John Romero on laittanut myyntiin nipun kiehtovia 1990-luvun klassikkopelejä.

Pitkän linjan pelikehittäjä John Romerolta on loppunut joko tila komeroista tai rahat pankkitililtä, sillä mies on jälleen kerran laittanut kasan pelejä myyntiin. Kyse on Romeron henkilökohtaisesta pelikokoelmasta, josta hän on myymässä pelit Unreal, F-16 Fighting Falcon, HIND & Apache Longbow (Twin Pack), Tom Clancy’s Rainbow Six: Rogue Spear ja Half-Life: Opposing Force.

 


Romero ei ole itse ollut mukana työskentelemässä myymiensä pelien parissa.

Unreal on ikoninen räiskintäpeli, joka on kehitettiin samannimisellä pelimoottorilla. F-16 Fighting Falcon ja HIND & Apache Longbow ovat lentosimulaattoreita, jotka julkaistiin 1990-luvun lopulla.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Rogue Spear on pelisarjan toinen osa, ja sitä pidetäänkin eräänä parhaimmista taktisista räiskinnöistä. Half-Life: Opposing Force puolestaan on Half-Life -laajennus, jossa pelaajat ryhtyvät Black Mesaan lähetetyksi sotilaaksi.

John Romero on pelimaailman pioneeri, joka oli mukana perustamassa id Softwarea John Carmackin ja Tom Hallin kanssa. Romero on ollut kehittämässä esimerkiksi Wolfenstein 3D:tä, Doomia ja Quakea. Lisäksi hän on tehnyt tunnetuksi moninpelitermi deathmatchin.

Romeron myynnissä olevia pelejä voi tarkkailla täältä. Huutokauppa loppuu ensi keskiviikkona kello 14:45.

Muropaketin uusimmat