Uusimmat

”Olen niin onnekas, kun olen saanut olla mukana” – Nolan North Nathan Drake –roolistaan

09.10.2015 20:00 Jukka O. Kauppinen

Nolan North on mukava herra. Ja kävelee jalat maassa. Nathan Draken rooli on avannut hänelle monia ovia pelimaailmassa, mutta kaveri näkee itsensä vain osana tiimiä. Pelkkä Nolan North ei olisi vielä ollut Nathan Drake, sillä…

”Naughty Dogin taiteilijat ja ohjelmoijat tekevät minun näyttelemisestäni niin paljon enemmän. Minä olen vain yksi osa tiimiä!”

”Ilman heitä ei olisi Nathan Drakea tai minkäänlaista roolisuoritusta. Esimerkiksi se mitä teemme motion capture –puvuissa, se on vain mielikuvituksen käyttöä. Minulle on yhtä jännittävää nähdä lopputulos pelissä kuin kaikille muillekin, sillä en minä ole nähnyt lopullista peliä ennen sen valmistumista”

North ynnää myös, että hän on saanut olla mukana oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, oikeassa roolissa.

”Minä olen ollut niin onnekas, kun olen saanut olla mukana kaikessa tässä, tänä aikana, kun peleissä näytteleminen on kehittynyt näin paljon. Tänään pelit ovat niin paljon aiempaa kinemaattisempia, mutta mutta pelin ja elokuvan ero on se, että olet teatterissa pari tuntia ja menet sitten vaikkapa syömään. Pelin parissa ollaan tunteja ja tunteja.”

”Elokuvassa olet ulkopuolella. Pelissä sinä olet sankari!”

Lisää Nolan Northin ajatuksia elämästä, maailmankaikkeudesta ja Nathan Drakesta löytyy Domen Uncharted-haastattelusta, täällä näin:

Lue koko juttu: Uncharted the Nathan Drake Collection – haastattelussa Nathan Drake –näyttelijä Nolan North (osat 1 ja 2)

 

nolannorth_haastattelu_uncharted_motioncapture_20151008_2

 

Lisää aiheesta

Uncharted-pelit kuuluvat tämän päivän videopelien ja etenkin sankarillisten seikkailujen aatelistoon. Monesta hyvästä syystä. Taitavasti käsikirjoitetut ja kiinnostavat pelit ovat tuoneet pelaamiseen elokuvallista kerrontaa hyvällä tavalla, ja harva peli pursuaa samalla tavalla herkullista Indiana Jones -henkistä seikkailua. Ja kuten nykytyyliin kuuluu, Unchartedit nauttivat nyt oikein reippaasta annoksesta remasteroitua comebackia.

Lue koko artikkeli: Uncharted: The Nathan Drake Collection modernisoi upeat seikkailut PS4:lle

 

“PlayStation 4:llä on nyt paljon pelaajia, joilla ei ollut aiemmin PlayStation 3:sta”, perustelee Naughty Dog –studion Arne Meyer pelisarjan PS3-versioiden remasterointia.

“Kokoelma sitoo langat yhteen ja tarjoaa uusille pelaajille syvemmän ymmärryksenhahmoista ja heidän motivaatioistaan ennen kuin he siirtyvät Uncharted 4:n pariin.”

Lue koko artikkeli: Unchartedin ytimessä – The Nathan Drake Collection sitoo langat yhteen, haastattelussa Naughty Dog

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat