Uusimmat

Onko tässä kaikkien aikojen kallein pelin erikoisversio?

30.05.2012 18:00 Tero Lehtiniemi

Ruotsalainen Fatshark-firma on työstämässä varsin kiintoisan oloista, postapokalyptista roolipeliä Krater. Mielenkiintoisen peli-idean lisäksi Krater on syytä muistaa todennäköisesti historian tähän asti kalleimmasta pelin erikoisversiosta, joka on ilmestynyt firman verkkokauppaan.

Fatshark nimittäin kauppaa Kraterista ”Victor Edition” -erikoispainosta, joka sisältää ensinnäkin pelin ihka oikean keräilyversion. Moninpeliaseiden, taidekirjojen tai muun tuiki tarpeellisen tilpehöörin sijasta Victor Edition sisältää kuitenkin jotain aivan muuta: pelin pääsuunnittelija Victor Magnusonin kotikäynnin, jonka aikana herra sekä kokkaa onnekkaalle ostajalle tarjolla olevista menuvaihtoehdoista illallisen, että pelaa peliä muutaman tunnin tämän seurana.

Ympäri maailmaa myytävää pakettia on tarjolla ainoastaan yksi kappale, eikä tarvitse olla kovinkaan nokkela tajutakseen että kyseessä on vitsi. Sen kimmokkeena ovat mitä todennäköisimmin toimineet Kickstarter-pelien ”rahoituspalkinnot”, joista hyvänä esimerkkinä Double Finen tarjoama illallinen Tim Schaferin ja tuotantotiimin kanssa vaatimattomasta 20 000 dollarin hinnasta. Timiä astetta tuntemattomampi Victor irtoaa kotikäynnille 10 000 dollarilla, eli hiukan alle 8000 eurolla.

Hauskaa nähdä, tarttuuko joku oikeasti tarjoukseen. Tarttui tai ei, Krater vaikuttaa selkeästi mielenkiintoisimmalta asialta joka Ruotsista on tullut vuosiin.

Lähde: Fatshark

Lue myös

Diablo III:n tulevaisuus näyttää tältä

Juho tykkää Max Payne 3:n yksinpelistä – mutta moninpelikin oli jopa innovatiivinen

Pohjois-Karjalassa haudotaan uusia pelialan menestystarinoita

Spec Ops: The Line -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)