Uusimmat

Onko Tiger Woods pelimies pelissäkin – EA kiistää tissiskandaalin

24.01.2011 16:28 Jukka O. Kauppinen

EA Sportsin Tiger Woods PGA Tour -golfpelit ovat päätyneet yllättävällä tavalla otsikoihin. Moni muistanee vuosien takaisen Hot Coffee -skandaalin, jonka seurauksena Take Two joutui vetämään Grand Theft Auto: San Andreas -pelinsä kauppojen hyllyiltä. Nyt samaa epäillään Tiger Woods PGA Tour 11 -golfpelistä.

Brittiläinen peliharrastaja näet väittää luoneensa itselleen työllä ja tuskalla avatar-hahmon golf-peliin. Hahmon valmistumisen jälkeen luvassa oli kuitenkin yllätys: naishahmo näet lompsi kentälle yläosattomana.

Lievää epäilystä väitteen todenperäisyyteen tosin tuo se, että tapahtuneesta kertoi ensimmäisenä brittiläinen juorulehti The Sun. Sunin jutut ovat toki viihdyttäviä, mutta samoin äärimmäisen liioiteltuja ja joskus keksittyjäkin.

EA:n mukaan nakupelaaminen ei ole mahdollista tavanomaisella peliversiolla, vaan nakuhahmo on voitu luoda vain hakkeroidulla pelikopiolla.

Lähteet: A GOLF fan was shocked to see her computer ”self” tee off TOPLESS in a Tiger Woods PlayStation game.  –  EA Denies Claim of Tiger Woods Nudity Glitch

Lisää aiheesta

Tiger Woods PGA Tour 11 (PS3, Xbox 360)

Lue myös

Crysis 2 -moninpelidemo ladattavissa huomisaamuna

EVE Online hylkäsi vanhat prosessorit

Forza Motorsport 3 Community Choice Classics Pack DLC (Xbox 360)

IL-2 Cliffs of Doverin keräilyversio sittenkin kauppoihin

Muropaketin uusimmat